Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer: Sokoldalúan használható a moduláris rendszernek köszönhetően

Antypoślizgowe schody wykonane ze stopni kratowych
Możliwe użycie niższego bieżnika
Samozamykające się drzwiczki bezpieczeństwa
Bezpieczeństwo dzięki czterostronnej ochronie bocznej i stalowym okładzinom otworów
Dostępne w standardowych rozmiarach platform od 6 m do 15 m lub niestandardowych

Biztonság bármely időjárási körülmény esetén

A négyoldali oldalvédelemnek és a perforált acél járólapoknak köszönhetően az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer minden időjárási körülmény esetén biztonságos és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. Két járófelülettel (az alsó járófelület tartozékként elérhető „korlátkiegészítő készlet“) az állvány egész évben használható, pl. tehergépjárművek karbantartási és tisztítási munkálataihoz. Falhoz rögzítve valamint kikötés nélkül is alkalmazható.

A moduláris rendszernek köszönhetően sokoldalúan használható

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer dobogójának standard méretei: 6 m, 9 m, 12 m és 15 m. Egyedi méretek is elérhetők, így az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer tökéletesen alkalmazkodik minden tehergépjárműhöz és haszongépjárműhöz.

KRAUSE SafetyServices tipp:

Minden gépjárművezető felelős a közlekedésbiztonsági feltételek biztosításáért gépjárművével kapcsolatban. Minden vállalkozó köteles gépjárművezetőit ezekről tájékoztatni. A KRESZ-t magában foglaló rendelet 3.§ 1.bekezdésének c. pontja szerint: Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Ennek értelmében, akinek a gépjárművéről leeső hó vagy jég kárt okoz, az szabálysértést követ el.

Hivatkozás a KRESZ-t magába foglaló rendelet 3. § 1. bekezdésének c. pontjára! A KRESZ szabályainak megfelelően minden gépjárművezető köteles a forgalomban történő részvételt megelőzően gépjárművét egész évben a „tetőterheléstől“ mint pl. jég, hó és faágak megtisztítani.

3 méteres járólapmagasság állványelemekből

3 méteres magasságnak köszönhetően a jégmentesítő állványról számos tehergépjármű és haszongépjármű kényelmesen elérhető. A moduláris felépítésnek köszönhetően az egyes rendszerelemek segítségével a teljes hossz egyedileg állítható. A háromrészes oldalvédelemnek és a perforált acél járólapoknak köszönhetően a munkálatok bármilyen időjárási körülmény esetén biztonságosan végezhetők. A menetes talpaknak köszönhetően a szerkezet egyenetlen talajon is biztonságosan felállítható.

Csúszásmentes járórácsos lépcsőfeljáró

A csúszásmentes, acél járórácsos lépcsőfeljárónak köszönhetően a sofőr hó- és jégmentesítés céljából gyorsan és biztonságosan a munkaszintre juthat. Ez garantálja az úthasználók biztonságát, és megelőzi a baleseteket a KRESZ-t magában foglaló rendelet 3.§ 1.bekezdésének c. pontjának megfelelően.

 

Vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat is:

Segítséget nyújtunk a helyszíni szerelésnél

A KRAUSE-nak a biztonság az első: vegye igénybe biztonsági ellenőrzés szolgáltatásunkat - a BetrSichV munkaeszközökre vonatkozó követelményeinek megfelelően

Számos szövetség ajánlásával

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszerét számos szövetség és szervezet ajánlja. Többek közötta hesseni Közúti Közlekedési Szövetség (SVG Hessen), a német VEDA és a teherszállításért felelős kereskedelmi szervezet berlini és brandenburgi regionális szövetsége (LBBV). Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlattal szolgálhassunk Önnek.

Az alsó szint biztonságos használatához

 • Fellépő
 • Homlokoldali korlát
 • Korlátrúd (kép nélkül)

  Korlátkiegészítő készlet - Dobogó mérete
   
 • 6 m: cikkszám - 970121
 • 9 m: cikkszám - 970138
 • 12 m: cikkszám - 970145
 • 15 m: cikkszám - 970152
 • Kb. 2,40 m hosszú, kb. 0,60 m széles
 • Extra hosszú szár
 • A flexibilis szár egy anya segítségével a kívánt állásban rögzíthetõ
 • Húzó és toló mozdulat is lehetséges
 • A jégtáblák összetörését a kemény műanyag fejek segítik
 • Az egyik oldala merev alumínium lap, a másik teljesen gumírozott
 • Jégkaparó - cikkszám: 970091
 • Segítségével a jégkaparó az állványon rögzíthető
 • Könnyen felszerelhető

Illetéktelenek feljutását gátolja

Lézáró korlát készlet figyelmeztető táblával - cikkszám: 970176

Alátétként szolgál feljárólépcsőkhöz és függőleges keretekhez

A csúszásmentességet egy gumírozott réteg biztosítja

További információk a KRAUSE jégmentesítő állványáról

Aktuális

CORDA állvány – Sokoldalúság és biztonság kezdőknek

Az állvány számos építési és felújítási projekt nélkülözhetetlen segédeszköze. Nemcsak a magasban végzett munkához szükséges méretet, hanem…

További információk >>

KRAUSE ClimTec - hatékony munkabiztonság mindenkinek

A KRAUSE ClimTec munkaállvány innovatív megoldás a nagyobb biztonság és hatékonyság érdekében. A moduláris, háromrészes rendszerben kialakított…

További információk >>

Új egy és két oldalon járható lépcsőfokos teleszkópos KRAUSE létrák

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!