Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer: Sokoldalúan használható a moduláris rendszernek köszönhetően

Minden gépjárművezető felelős a közlekedésbiztonsági feltételek biztosításáért gépjárművével kapcsolatban. Minden vállalkozó köteles gépjárművezetőit ezekről tájékoztatni. A KRESZ-t magában foglaló rendelet 3.§ 1.bekezdésének c. pontja szerint: Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Ennek értelmében, akinek a gépjárművéről leeső hó vagy jég kárt okoz, az szabálysértést követ el.

Biztonság bármely időjárási körülmény esetén

A háromrészes oldalvédelemnek és a perforált acél járólapoknak köszönhetően az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer minden időjárási körülmény esetén biztonságos és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. Két járófelülettel (az alsó járófelület tartozékként elérhető „korlátkiegészítő készlet“) az állvány egész évben használható, pl. tehergépjárművek karbantartási és tisztítási munkálataihoz. Falhoz rögzítve valamint kikötés nélkül is alkalmazható.

A moduláris rendszernek köszönhetően sokoldalúan használható

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer dobogójának standard méretei: 6 m, 9 m, 12 m és 15 m. Egyedi méretek is elérhetők, így az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszer tökéletesen alkalmazkodik minden tehergépjárműhöz és haszongépjárműhöz.

KRAUSE SafetyService tipp:

Hivatkozás a KRESZ-t magába foglaló rendelet 3. § 1. bekezdésének c. pontjára! A KRESZ szabályainak megfelelően minden gépjárművezető köteles a forgalomban történő részvételt megelőzően gépjárművét egész évben a „tetőterheléstől“ mint pl. jég, hó és faágak megtisztítani.

3 méteres járólapmagasság állványelemekből

3 méteres magasságnak köszönhetően a jégmentesítő állványról számos tehergépjármű és haszongépjármű kényelmesen elérhető. A moduláris felépítésnek köszönhetően az egyes rendszerelemek segítségével a teljes hossz egyedileg állítható. A háromrészes oldalvédelemnek és a perforált acél járólapoknak köszönhetően a munkálatok bármilyen időjárási körülmény esetén biztonságosan végezhetők. A menetes talpaknak köszönhetően a szerkezet egyenetlen talajon is biztonságosan felállítható.

Csúszásmentes járórácsos lépcsőfeljáró

A csúszásmentes, acél járórácsos lépcsőfeljárónak köszönhetően a sofőr hó- és jégmentesítés céljából gyorsan és biztonságosan a munkaszintre juthat. Ez garantálja az úthasználók biztonságát, és megelőzi a baleseteket a KRESZ-t magában foglaló rendelet 3.§ 1.bekezdésének c. pontjának megfelelően.

 

Vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat is:

 • Segítséget nyújtunk a helyszíni szerelésnél
 • A KRAUSE-nak a biztonság az első: vegye igénybe biztonsági ellenőrzés szolgáltatásunkat - a BetrSichV munkaeszközökre vonatkozó követelményeinek megfelelően

Számos szövetség ajánlásával

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állvány rendszerét számos szövetség és szervezet ajánlja. Többek közötta hesseni Közúti Közlekedési Szövetség (SVG Hessen), a német VEDA és a teherszállításért felelős kereskedelmi szervezet berlini és brandenburgi regionális szövetsége (LBBV). Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlattal szolgálhassunk Önnek.

Az alsó szint biztonságos használatához

 • Fellépő
 • Homlokoldali korlát
 • Korlátrúd (kép nélkül)

  Korlátkiegészítő készlet - Dobogó mérete
   
 • 6 m: cikkszám - 970121
 • 9 m: cikkszám - 970138
 • 12 m: cikkszám - 970145
 • 15 m: cikkszám - 970152
 • Kb. 2,40 m hosszú, kb. 0,60 m széles
 • Extra hosszú szár
 • A flexibilis szár egy anya segítségével a kívánt állásban rögzíthetõ
 • Húzó és toló mozdulat is lehetséges
 • A jégtáblák összetörését a kemény mûanyag fejek segítik
 • Az egyik oldala merev alumínium lap, a másik teljesen gumírozott
 • Jégkaparó - cikkszám: 970091
 • Segítségével a jégkaparó az állványon rögzíthető
 • Könnyen felszerelhető

Illetéktelenek feljutását gátolja

Lézáró korlát készlet figyelmeztető táblával - cikkszám: 970176

Alátétként szolgál feljárólépcsőkhöz és függőleges keretekhez

A csúszásmentességet egy gumírozott réteg biztosítja

További információk a KRAUSE jégmentesítő állványáról

Aktuális

A gurítható munkaállványokra (gurulóállványokra) vonatkozó új EN 1004 szabvány – A legfontosabb információk

A gurítható munkaállványok használatánál, történjen az ipari vagy otthoni környezetben, egyre fontosabb szempontnak számít a balesetbiztonság. Éppen…

További információk >>

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a…

További információk >>

KRAUSE lépcsők és áthidalók – könnyű, robusztus és különösen stabil

Az iparban és a kereskedelemben a magasban lévő munkaállomásoknak, gépeknek és járműveknek – legyen az akár rögzített, akár gurítható – folyamatosan…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!