KRAUSE Trigon-Traverz

Szeretné toló- és sokcélú létráit továbbra is a szabványoknak megfelelően használni? A KRAUSE-val lehetséges!

Az innovatív KRAUSE Trigon-Traverz lehetővé teszi a KRAUSE toló- és sokcélú létráinak a korábbiakban megszokott használatát. A régebbi KRAUSE létrák utánszerelésére is van lehetőség.

A létrákra vonatkozó EN 131-1 szabványi változások 2018. január 1-jén léptek életbe, amelyek vonatkoznak minden olyan létrára, amelyek támasztólétraként használhatók és 3 méternél hosszabbak. Ezekhez a létrákhoz mostantól kiegészítő kitámasztásra van szükség. A KRAUSE Trigon kitámasztó lehetővé teszi a KRAUSE toló- és sokcélú létráinak a korábbiakban megszokott használatát.

Tökéletes megoldás toló- és sokcélú létrákhoz a 11 létrafokos változattól:

Hogy a szabványi változások ellenére is a megszokott módon használhassa toló- és sokcélú létráit - 11 fokos változattól-, kifejlesztettük Önnek a Trigon-Traverzet. A kitámasztó a kivehető létratagra szerelve arra szolgál, hogy azt továbbra is lehessen önmagában használni. A komplett létra használata során a Trigon-Traverz kialakításának köszönhetően semmilyen módon nem akadályozza a munkavégzést.

Az új EN 131-1: 2015 szabványnak megfelelően a 3 m-nél hosszabb létrákat már nem lehet az ilyen típusú kitámasztók nélkül használni.

A Trigon-Traverzzel régebbi KRAUSE létrák utánszerelésére is van lehetőség.

Előnyök, amelyeket a KRAUSE Trigon-Traverz kínál Önnek

Nem kell feleselegen mozgatni a teljes létrát, ha csupán egy létratagra van szükség.

  • Magasfokú ergonómia a felhasználónak

A régi létrákat egy kockázati felmérést követően lehet utánszerelni

  • A már meglévő létrák továbbra is használhatók

Minden létrafunkció megmarad

  • egy létra = öt funkció
  • nem szükséges pl. egy újabb támasztólétra megvásárlása

A kivehető létratag szabványnak megfelelően használható

  • Egyidejűleg lehet használni mindkét létratagot
     

Ahol a KRAUSE, ott a biztonság - A létrákra vonatkozó új EN 131 szabvány

A legfontosabb tények

A létrákra vonatkozó EN 131-1 szabványi változások 2018. január 1-jén léptek életbe, amelyek vonatkoznak minden olyan létrára, amelyek támasztólétraként használhatók és 3 méternél hosszabbak. Az EN 131 szabványi változások minden olyan kereskedelmi felhasználót érintenek, akik az említett létrát munkaeszközként használják. A változások lényegében a létrák szélességére vonatkoznak, hogy az azokon végzett munkálatok biztonságát növelni lehessen.

2017. március 1-től kérésre az új szabványnak megfelelő STABILO profi létrákat szállítunk. December 1-jétől pedig a létráinkat már a szabványi változásoknak megfelelő feltételek figyelembevételével szállítjuk. Így az ipari felhasználók, a biztonságtechnikai megbízottak és gyártásért felelősök a szabványoknak megfelelő termékekbe invesztálhatnak. Ezenkívül számos információval szolgálunk Önnek minden, a szabványi változásokhoz kapcsolódó intézkedésről és újdonságról, mindezt díjmentesen.


Az új szabvány

Tudjon meg többet a Trigon-Traverzzel felszerelt Tribilo sokcélú létráinkról

Aktuális

Új egy és két oldalon járható lépcsőfokos teleszkópos KRAUSE létrák

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán…

További információk >>

Új animált KRAUSE technikai videók a ProTec gurulóállványok gyors összeszereléséhez

A KRAUSE ProTec sorozat robusztus gurulóállványai évek óta kiváló minőségű munkaeszközként szolgálnak az ambiciózus iparosoknak és a barkácsolás…

További információk >>

A KRAUSE professzionális gurulóállvány szériája: STABILO - Biztonság és hatékonyság a magasban

Az építőipari és karbantartási munkák számos területén elengedhetetlen a magasabb munkaterületek megközelítése. A biztonság, a rugalmasság és a…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!