Két oldalon járható alumínium állólétrák

A könnyű, mégis stabil alumínium létrák szinte minden munkálathoz használhatók. Állólétráinkat a háztartásokban és professzionális környezetben is alkalmazzák. Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen szállíthatók, valamint összecsukva kis helyen tárolhatók.

Minden KRAUSE állólétra egyedi tulajdonságokkal bír: intelligens tárolórendszer, mély lépcsőfokok, eloxált létraszárak. Nálunk biztosan megtalálja az Ön számára ideális állólétrát. A létrák folyamatos fejlesztése érdekében mindig figyelembe vesszük partnereink és vevőink visszajelzéseit.  

Biztonság, innováció és megbízhatóság; mint minden termékünket, a két oldalon járható állólétráinkat is ezek a tulajdonságok jellemzik. A létrák és állványrendszerek szakértőjeként többszörös díjnyertes, különösen széles termékpalettával szolgálunk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb két oldalon járható állólétrát.

A KRAUSE állólétráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE alumínium állólétrák, háztartási és profi létrák…egyszerűen csak több!

A KRAUSE alumínium állólétrái számos előnnyel szolgálnak Önnek

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Két oldalon járható állólétrák

A két oldalon járható, kis önsúllyal rendelkező, létra- vagy lépcsőfokos állólétrák a különféle tartozékoknak köszönhetően akár 6,30 m-es munkamagasságban is használhatók. Mindig válassza a KRAUSE magas minőségű termékeit!

Mivel a két oldalon járható állólétrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a két oldalon járható állólétrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja két oldalon járható állólétráit felülvizsgálni. Tudjon meg többetfelhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!