Beakasztható alumínium polclétrák sínszerkezettel

Polclétráink minden alkalmazási területet lefednek, így gyorsan, biztonságosan és kényelmesen érhet el minden polcot. A KRAUSE polclétrák elérhetők beakasztható, illetve gurítható, sínrendszerrel rendelkező kivitelben is, így minden feladathoz tökéletesen alkalmazhatók. A létrákat magas szintű kényelem és egyedi biztonsági megoldások jellemzik.

Elérhetők T-sínes polclétrák, cső vezetősínnel ellátott, elfordítható, lépcsőfokos, gurítható polclétrák stb. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. A számos tartozéknak köszönhetően a létrák teljesen az egyedi igények szerint alakíthatók. 

A KRAUSE polclétráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE polclétrák…egyszerűen csak több!

KRAUSE polclétrák: Biztonságos, sokoldalúan használható és egyedi igényekre szabható

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Polclétrák

A gurítható KRAUSE polclétra tökéletes választás, ha különösen magas vagy széles polcokhoz kell gyorsan és biztonságosan hozzáférni.

Mivel a polclétrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a polclétrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja polclétráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!