Alumínium több- és sokcélú létrák

A több- és sokcélú létrák sokoldalúan használhatók, hiszen öt különböző módon is felállíthatja őket: támasztólétraként, két oldalon járható állólétraként, kitolva támasztólétraként, valamint a lépcsőfunkciónak köszönhetően lépcsőkön is alkalmazhatók. Ezek a létrák sosem hagyják cserben!

A magas biztonság és a számos kényelmi funkció, mint a széles kiegészítő kitámasztó, a préselt alumínium profilból készült szárak, a külön sarokmerevítések stb. teszik a KRAUSE többcélú létráit nélkülözhetetlenné a mindennapokban.

A KRAUSE több- és sokcélú létráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE többcélú létrák…egyszerűen csak több!

KRAUSE több- és sokcélú létrák – Sokoldalúan, számos munkálathoz használható

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Több- és sokcélú létrák

A több- és sokcélú létrákkal akár 10,95 m-es munkamagasságot is elérhet. Ezt a létratípust a köznyelvben kombinált létrának is hívják. A többcélú létrák használhatók baklétraként, valamint kitolva támasztólétraként is. A sokcélú létrák kivehető létratagja önmagában, támasztólétraként is használható. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb kombinált létrát.

Mivel a több- és sokcélú létrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a több- és sokcélú létrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja több- és sokcélú létráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!