Aktuális hírek és sajtóközlemények

KRAUSE INSPECT - A munkaeszközök professzionális felülvizsgálatára vonatkozó szolgáltatások bővítése

"Miért kell ellenőrizni a munkaeszközeimet, ki jogosult az ellenőrzésre, és milyen ellenőrző matricára van szükségem?" Ezeket a kérdéseket a létrákat, fellépőket, gurulóállványokat és egyéb műszaki munkaeszközöket kereskedelmi forgalomban használó vállalatok teszik fel maguknak. Ezek az eszközök veszélyforrást jelenthetnek, így a vállalatoknak biztosítaniuk kell, hogy egy általuk felhatalmazott szakképzett személ rendszeresen ellenőrizze a munkaeszközöket, hogy azok megfelelő állapotban legyenek, és meg legyenek jelölve ellenőrző matricákkal.

 

KRAUSE felülvizsgálatok áttekintése

Minden olyan vállalat számára, amely nem rendelkezik saját szakképzett személlyel, a KRAUSE biztosítja a munkaeszközök helyben történő szakszerű felülvizsgálatát. A KRAUSE munkatársai a vállalathoz kimennek, elvégzik a vizsgálatokat és elkészítik a szükséges vizsgálati dokumentumokat. A vizsgálatok köre kiterjed létrákra, fellépőkre, gurulóállványokra, rögzített létrákra, tartálykocsi létrákra, jégmentesítő állványokra, egyedi megoldásokra, polclétrákra, gépi működtetésű ablakokra, ajtókra és kapukra, zuhanásvédelmi rendszerekre, valamint helyhez kötött elektromos rendszerekre és gépekre.

Termék felülvizsgálat a nagyobb üzembiztonság érdekében

Az ajánlat tartalmazza a munkaeszközök megfelelő állapotának vizsgálatát a jogszabályi előírásoknak megfelelően, a jogszabályoknak megfelelő vizsgálati dokumentáció elkészítését, beleértve a digitális leltárt, a biztonsági berendezések teljességének és hatékonyságának vizsgálatát, a címkézés és a jelzések teljességének vizsgálatát, az ellenőrzési napló betartását és az ellenőrző matricák felragasztását.

Annak biztosítása, hogy a munkaeszközök mindig biztonságosak legyenek, csökkenti a balesetek kockázatát és növeli a hatékonyságot. Emellett a munkaeszközök ellenőrzésének szakemberhez történő kiszervezése minimálisra csökkenti a belső költségeket. Az ellenőrzés jogszabályoknak megfelelő dokumentációjának minden dokumentuma a vállalatnál marad.


További információ a KRAUSE felülvizsgálati szolgáltatásairól

 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!