Gurítható alumínium dobogók

A könnyűfém vagy acél KRAUSE dobogók és munkadobogók megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és az új DIN szabványi előírásoknak.

A dobogók a klasszikus létrák tökéletes alternatívájaként szolgálnak és számos előnyt kínálnak Önnek: a nagy járófelület elegendő munkaterületet biztosít a kényelmes, akár hosszabb ideig történő munkavégzéshez is. A speciális zuhanásvédelem és a kapaszkodók gondoskodnak a teljes biztonságról. Az integrált kerekek könnyű mozgatást, a bordázott lépcsőfokok pedig kényelmes és biztonságos fel- és lelépést tesznek lehetővé.

A dobogók széles kínálatával szolgálunk Önnek, különböző kivitelekben is. KRAUSE...egyszerűen csak több!

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Dobogók

Mivel a dobogók műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a dobogókat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.
 

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja dobogóit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!