225 kg terhelhetőségű lépcsőfokos létra

A különösen nagy terhelésekhez a KRAUSE most három új létramodellt kínál a STABILO termékcsaládon belül, amelyek 225 kg-os terhelésre vannak tesztelve. A megerősített létrák egy vagy két oldalon járható, illetve támasztólétrákként kaphatók. A piacon bevált STABILO létrák ezen új változatai kialakításuknak köszönhetően még nagyobb terhelést is kibírnak, és az adott létra minden már jól megszokott előnyét kínálják. Az egy oldalon járható létrák nagy teherbírású változatát 40 százalékkal magasabb kapaszkodókerettel is felszerelték. Ez még nagyobb biztonságot nyújt – minden felhasználó számára.

Nagy teherbírású alumínium létrák a KRAUSE-tól - robusztus társak mindenféle munkához

Menjen biztosra a KRAUSE-val – 225 kg teherbírású lépcsőfokos létrák

Minden KRAUSE létra különleges teljesítményt nyújt. A létrák különösen okos tárolórendszerekkel, mély lépcsőfokokkal, eloxált szárakkal és alacsony súllyal nyűgözik le a felhasználókat. Számos pótalkatrész és tartozék is kapható, pl. tárolótálca, fali távtartó vagy szerszámtartó. Nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő alumínium létrát és/vagy tartozékot. Alumínium létráink továbbfejlesztése érdekében folyamatosan értékeljük ügyfeleink és értékesítési partnereink javaslatait, és beépítjük azokat termékfejlesztési folyamatainkba.

A biztonság, az innováció és a megbízhatóság  a KRAUSE minden alumínium létráját jellemzi, csakúgy, mint minden más termékünket. A létrák és állványrendszerek specialistájaként az alumínium létrák átfogó, többszörösen díjnyertes termékpalettáját is kínáljuk, amelyben biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes alumíniumból, üvegszál erősítésű műanyagból vagy fából készült létrát.

A nagy teherbírású lépcsőfokos létrák olyan műszaki munkaeszközök, amelyek veszélyforrást jelenthetnek. A munkáltatónak gondoskodnia kell arról, hogy az általa megbízott, hozzáértő személy bizonyos időközönként felülvizsgálatot végezzen annak érdekében, hogy az egy oldalon járható létrák megfelelő állapotban legyenek.

KRAUSE SafetyServices – Nagyobb biztonság a vállalatok számára
Vegye igénybe szolgáltatásunk, mely során helyszíni felülvizsgálatot végzünk, vagy vegyen részt valamelyik oktatásunkon, hogy képzett szakemberré váljon, és a jövőben saját maga ellenőrizhesse egy oldalon járható alumínium létráit. A létrákra, fellépőkre és gurulóállványokra vonatkozó felhasználói és termékoktatások során alapos szakismereteket szerezhet a KRAUSE termékek, például az egy oldalon járható alumínium létrák biztonságos kezeléséről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!