KRAUSE rögzített létrák és aknalétrák

A rögzített létrák jelentik az ideális rendszermegoldást, ha az épületek, berendezések vagy gépek biztonságos és állandó megközelítése a feladat, akár nagy magasságokban is, mint pl.: épületeken, gépeken és polcrendszereken elvégzendő ellenőrzési és karbantartási munkákhoz, valamint biztonságos menekülési útként épületeken.

Az aknalétrák két különböző szélességben és a felhasználáshoz igazodó különböző anyagokból rendelhetők, mint pl.: biztonságos leereszkedés szennyvíztisztítókba, ivóvízellátó berendezésekbe, hulladéklerakókba, tározómedencékbe és egyéb aknákba, ellenőrzési és karbantartási munkálatok végzésére.

A rögzített létrák egy moduláris rendszer elemei. A rendszer az összetett, osztott kivitelű rögzített létrák esetében is akár 30 százalék időmegtakarítással teszi lehetővé a szerelést. A tartozékok átfogó választéka a helyszíni építészeti adottságok által támasztott legkülönbözőbb követelményeket elégíti ki.

KRAUSE rögzített létrák - Biztonságos fel- és lejutás nagy magasságokban is

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Rögzített létrák

Mivel a rögzített létrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a rögzített létrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.
 

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja rögzített létráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!