Aktuális hírek és sajtóközlemények

A létrák biztonságos és kényelmes szállítása és tárolása a járművek tetején – a KRAUSE létrarögzítő tetőcsomagtartóhoz segítségével ez sem okoz gondot

Bárki, aki rendszeresen dolgozik létrákkal és gyakran szállítja azokat autókban és zárt csomagterű autókban, tudja, hogy milyen nehéz biztonságosan elhelyezni a hosszabb létrákat. A létrákat gyakran rögzítés nélkül tárolják a járműben, ahol csak lehet - a csomagtartótól kezdve az utasülés lábteréig. Ennek nem csak a belső térre van negatív hatása, például koszos vagy szakadt üléshuzatok, karcolások a műszerfalon, vagy legrosszabb esetben repedések az első vagy a hátsó ablakokon. Ha így közlekedünk, az utasok biztonsága is veszélybe kerülhet.

KRAUSE létratartó készletről a tetőcsomagtartókhoz

A fenti problémák kiküszöbölésében segíthet a KRAUSE tetőcsomagtartókhoz kifejlesztett létratartó készlete. A két könnyen használható rögzítő a tetőcsomagtartóba kerül beakasztásra és a szállítandó létratagok magasságához igazítható. A tető szélességétől függően akár négy különálló létratag is rögzíthető rá. Az első beállítás után a rögzítőkgyorszárak segítségével fixálhatók majd ismét kioldhatók. Ez megkönnyíti a kezelést és értékes munkaidőt takarít meg. Zárt csomagterű autókban történő szállításkor a rakomány rögzítése hevederekkel, láncokkal és kötelekkel van megoldva - a gyakorlatiasabb megoldás azonban egy létratartó használata, amely feleslegessé teszi a rögzítőelemek hosszadalmas felhelyezését, és a létrák egyszerűen, biztonságosan és gyorsan rögzíthetők. A létrák lopás elleni védelmét létrarögzítők integrált zárszerkezete biztosítja, amely egyforma zárbetéttel rendelkezik.

A létrarögzítők a fém menetes rúdon kívül speciális, erősített műanyagból (üvegszálas PA) készült kompozit anyagból kerülnek gyártásra. A masszív és a rugalmas alkatrészek kombinációja abszolút biztonságot garantál és megóvja a létrákat a szállítás közbeni sérülésektől.


További információk a KRAUSE létratartó készletről a tetőcsomagtartókhoz

 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!