Alumínium fellépők, szerelődobogók, összecsukható fellépők és munkadobogók – Könnyű és biztonságos társ a mindennapokban

Az alumínium fellépők és munkadobogók ideális választások, ha kisebb magasságokban szeretne kényelmesen dolgozni. Gyors segítséget nyújtanak az otthoni, irodai és ipari környezetben is. A robusztus és könnyű alumínium összecsukható és profi fellépők, valamint munkadobogók mindig kéznél vannak és maximális biztonságot nyújtanak. A típustól függően munkadobogóink, profi és összecsukható fellépőink számos biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkeznek.

A tartozékok széles választékának köszönhetően profi fellépőink munkaállványként is használhatók. A széles állófelület, valamint a csúszásmentes burkolat és lábdugók gondoskodnak a maximális biztonságról.


A KRAUSE alumínium fellépőit és munkadobogóit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. Összecsukható fellépők, profi fellépők és munkadobogók…nagyobb biztonság és kényelem!

KRAUSE összecsukható fellépők, szerelődobogók, profi fellépők és munkadobogók – Könnyű, rugalmasan használható és biztonságos társ a mindennapokban

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Fellépők és munkadobogók

A lépcsőfokos összecsukható fellépők maximális munkamagassága 3 m. Viszonteladó partnereinknél fellépőink különböző színekben elérhetők. A háztartás tökéletes kiegészítői, hiszen használat után könnyen összecsukhatók. Méretükből adódóan sokkal kisebb helyet foglalnak, mint pl. egy háztartási létra. Az összecsukható fellépőkkel a kisebb magasságokban folytatott munkákat könnyen, gyorsan és biztonságosan végezheti el.

Mivel a fellépők és munkadobogók műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a fellépőket és munkadobogókat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja fellépőit és munkadobogóit felülvizsgálni. Tudjon meg többetfelhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!