Alumínium fellépők, szerelődobogók, összecsukható fellépők és munkadobogók – Könnyű és biztonságos társ a mindennapokban

Az alumínium fellépők és munkadobogók ideális választások, ha kisebb magasságokban szeretne kényelmesen dolgozni. Gyors segítséget nyújtanak az otthoni, irodai és ipari környezetben is. A robusztus és könnyű alumínium összecsukható és profi fellépők, valamint munkadobogók mindig kéznél vannak és maximális biztonságot nyújtanak. A típustól függően munkadobogóink, profi és összecsukható fellépőink számos biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkeznek.

A tartozékok széles választékának köszönhetően profi fellépőink munkaállványként is használhatók. A széles állófelület, valamint a csúszásmentes burkolat és lábdugók gondoskodnak a maximális biztonságról.

A KRAUSE alumínium fellépőit és munkadobogóit viszonteladó partnereinknél helyben és online is megvásárolhatja. Összecsukható fellépők, profi fellépők és munkadobogók…nagyobb biztonság és kényelem!

KRAUSE összecsukható fellépők, szerelődobogók, profi fellépők és munkadobogók – Könnyű, rugalmasan használható és biztonságos társ a mindennapokban

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Fellépők és munkadobogók

A lépcsőfokos összecsukható fellépők maximális munkamagassága 3 m. Viszonteladó partnereinknél fellépőink különböző színekben elérhetők. A háztartás tökéletes kiegészítői, hiszen használat után könnyen összecsukhatók. Méretükből adódóan sokkal kisebb helyet foglalnak, mint pl. egy háztartási létra. Az összecsukható fellépőkkel a kisebb magasságokban folytatott munkákat könnyen, gyorsan és biztonságosan végezheti el.

Mivel a fellépők és munkadobogók műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a fellépőket és munkadobogókat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja fellépőit és munkadobogóit felülvizsgálni. Tudjon meg többetfelhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

A fellépők olyan legfeljebb 1,00 m magasságú mozgatható eszközök, amelyek teherhordó lábai a használat közben húzás- és nyomásállóan kapcsolódnak egymáshoz, és amelyek legfelső felülete (dobogója) állásra szolgál. A biztonságos feljutás és állás lehetővé tétele érdekében a fellépők csak lépcsőfokokkal vannak felszerelve.

 

A fellépőket, munkadobogókat és összecsukható fellépőket mindig alacsony magasságban végzett munka esetén kell használni. Az alkalmazási területek sokfélék, legyen szó akár otthoni, kerti, hobbi vagy munkahelyi használatról. A termékválaszték az egyszerű háztartási fellépőktől egészen a kedvezőtlen körülmények között történő alkalmazásra szolgáló rácsos lépcsőfokokkal ellátott szerelődobogókig terjed.

A fellépők gyakran nincsenek kapaszkodóval felszerelve, és így helytakarékosabban tárolhatók, mint például egy háztartási létra. Mivel általában összecsukhatóak, számos kisebb helyen is tárolhatók, ahol a következő használatra várnak. Az otthonokban ezért gyakran megtalálhatók a konyhában, a fürdőszobában vagy a hálószobában. Ugyanolyan strapabíróak, mint a létrák, de jóval kevesebb helyet foglalnak. A mély, csúszásmentes lépcsőfokok kényelmes fel- és lelépést biztosítanak.

 

Lehetősége van fellépőinket viszonteladó partnereinknél, jól felszerelt szaküzletekben megvásárolni. Ezeknek a vásárlási lehetőségeknek az az előnye, hogy a helyszínen ellenőrizheti a fellépőket, és meggyőződhet azok minőségéről. A szaküzletekben képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy válaszoljon kérdéseire.

Fontos számunkra, hogy Ön kényelmesen, az Ön által preferált módon vásárolhassa meg a kívánt KRAUSE fellépőt- akár személyesen egy szaküzletben vagy online felületükről megrendelve.

 

Aktualitások a fellépőkről

KRAUSE Safety PlusLine

Társadalmunk egyre idősebb lesz, de továbbra is aktív marad, így még idős korban is végezhetünk munkákat a magasban. A biztonságos és kényelmes állás nagyon fontos, így egyre nagyobb az igény a különösen ergonomikus létrák és fellépők iránt a háztartásban és a munkahelyeken is. A több mint 120 éves…

Bővebben
KRAUSE "Treppy" eloxált összecsukható fellépő

Minden olyan munkához, ahol a tisztaság kiemelt fontosságú, a KRAUSE évek óta gyárt már eloxált szárakkal ellátott létrákat. Viszont most először kínál fellépőt is ilyen kivitelben – a Treppy két oldalon járható összecsukható fellépő eloxált szárakkal most egy újdonság a KRAUSE széles…

Bővebben
KRAUSE dobogók

Ha biztonságos és fáradságmentes munkavégzésre van igény akár négyméteres magasságig, a dobogó kiváló választás. Ez helytakarékossága és átgondolt kialakítása révén optimális megoldást jelent bel- és kültéren egyaránt, és eleget tesz a legújabb DIN szabványi követelményeknek is.

Bővebben

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!