Egy oldalon járható alumínium állólétrák

A KRAUSE egy oldalon járható állólétrái számos előnnyel szolgálnak Önnek. A könnyű, mégis stabil alumínium létrák szinte minden munkálathoz használhatók. Állólétráinkat a háztartásokban és professzionális környezetben is alkalmazzák. Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen szállíthatók, valamint összecsukva kis helyen tárolhatók.

A KRAUSE állólétráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE alumínium állólétrák, háztartási és profi létrák…egyszerűen csak több!

KRAUSE egy oldalon járható alumínium állólétrák – Stabilitás minden körülmények között

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Egy oldalon járható állólétrák

Minden KRAUSE létra egyedi tulajdonságokkal bír: intelligens tárolórendszer, mély lépcsőfokok, eloxált létraszárak és kis önsúly. Számos tartozék és kiegészítő is rendelkezésre áll, pl. lerakótálca; fali távtartó vagy szerszámtároló. Nálunk garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb alumínium létrát és annak tartozékait. A alumínium létrák folyamatos fejlesztése érdekében mindig figyelembe vesszük partnereink és vevőink visszajelzéseit.

Biztonság, innováció és megbízhatóság; mint minden termékünket, a két oldalon járható állólétráinkat is ezek a tulajdonságok jellemzik. A létrák és állványrendszerek szakértőjeként többszörös díjnyertes, különösen széles termékpalettával szolgálunk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egy oldalon járható, alumíniumból, üvegszál-erősítésű műanyagból vagy fából készült állólétrát.

Mivel az egy oldalon járható állólétrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben az egy oldalon járható állólétrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja egy oldalon járható állólétráit felülvizsgálni. Tudjon meg többetfelhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!