Projektjelentés: In-der-City-Bus GmbH

Termék: 
Gurítható, állítható magasságú tető-munkaállvány kontúrillesztéssel

Ügyfél: 
In-der-City-Bus GmbH, Frankfurt am Main

Magas szintű munkavédelem és hatékonyság

A modern e-buszokat számtalan akkumulátorral és különböző technológiával látták el. A rendelkezésre álló hely kis mérete miatt sok gyártó a különféle modulokat a buszok tetejére telepíti. A biztonságos karbantartáshoz, javításhoz és a modulok cseréjéhez tehát elengedhetetlen egy biztonságos tető-munkaállvány beszerzése. Ez egy olyan beruházás, amely az In-der-City-Bus GmbH vezetői számára már az első e-busz megvásárlása után napirenden volt.

Korábban az alkalmazottaknak a légkondicionáló készülékek karbantartásához kellett a buszok tetejére feljutni, viszont a helyzet teljesen megváltozott az első elektromos busz bevezetésével. Korábban a buszokat dobogókkal és mozgatható állványokkal érték el a légkondicionáló rendszerek szükséges javításainak elvégzése érdekében. Ha vetünk egy pillantást a modern e-buszok tetejére, jól látható, hogy már jóval több időt kell fent eltölteni a szakembereknek, így szükség van zuhanás elleni védőeszközökre is.

A guríthatóés állítható magasságú KRAUSE tető-munkaállvány üzembe helyezése nemcsak a buszokra való fel- és leszállást teszi jelentősen könnyebbé, hanem a biztonságot is nagymértékben növeli a körbefutó, kihúzható korlátnak köszönhetően. A maximális biztonságért a járművet kímélő kontúrillesztés gondoskodik, amely lehetővé teszi, hogy a szerkezet nulla hézaggal illeszkedjen a busz karosszériájához.

Az alkalmazottak optimális hozzáféréssel rendelkeznek a buszok összes fontos moduljához, ezáltal a munkabiztonság és a gazdaságosság a lehető legnagyobbra nő, valamint a munkavállalók lehetséges leállási ideje is a minimálisra csökken. Az egyszerű magasságbeállítás azt jelenti, hogy nincs hosszú beállítási idő két különböző buszmodell között. Ez időt és pénzt takarít meg a vállalat számára a napi karbantartás során.

A KRAUSE projektcsoport helyszíni felmérésének köszönhetően a szerkezet teljes mértékben illeszkedik a helyi adottságokhoz, így minden ügyfélspecifikus igény teljes mértékben kielégíthető. Ezáltal  a flotta buszai a lehető leggyorsabban visszatérhetnek a forgalomba és az utasokat továbbra is fenntartható és környezetbarát módon szállíthatják Frankfurt belvárosában.

A következőt mondta rólunk Paul Hofmann, In-der-City-Bus GmbH:

A tervezéstől a megvalósításon át a késztermékig. Az együttműködés minden szakaszában számíthattunk a projektcsapatra.

Aktuális

CORDA állvány – Sokoldalúság és biztonság kezdőknek

Az állvány számos építési és felújítási projekt nélkülözhetetlen segédeszköze. Nemcsak a magasban végzett munkához szükséges méretet, hanem…

További információk >>

KRAUSE ClimTec - hatékony munkabiztonság mindenkinek

A KRAUSE ClimTec munkaállvány innovatív megoldás a nagyobb biztonság és hatékonyság érdekében. A moduláris, háromrészes rendszerben kialakított…

További információk >>

Új egy és két oldalon járható lépcsőfokos teleszkópos KRAUSE létrák

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!