Projektjelentés: In-der-City-Bus GmbH

Termék: 
Gurítható, állítható magasságú tető-munkaállvány kontúrillesztéssel

Ügyfél: 
In-der-City-Bus GmbH, Frankfurt am Main

Magas szintű munkavédelem és hatékonyság

A modern e-buszokat számtalan akkumulátorral és különböző technológiával látták el. A rendelkezésre álló hely kis mérete miatt sok gyártó a különféle modulokat a buszok tetejére telepíti. A biztonságos karbantartáshoz, javításhoz és a modulok cseréjéhez tehát elengedhetetlen egy biztonságos tető-munkaállvány beszerzése. Ez egy olyan beruházás, amely az In-der-City-Bus GmbH vezetői számára már az első e-busz megvásárlása után napirenden volt.

Korábban az alkalmazottaknak a légkondicionáló készülékek karbantartásához kellett a buszok tetejére feljutni, viszont a helyzet teljesen megváltozott az első elektromos busz bevezetésével. Korábban a buszokat dobogókkal és mozgatható állványokkal érték el a légkondicionáló rendszerek szükséges javításainak elvégzése érdekében. Ha vetünk egy pillantást a modern e-buszok tetejére, jól látható, hogy már jóval több időt kell fent eltölteni a szakembereknek, így szükség van zuhanás elleni védőeszközökre is.

A guríthatóés állítható magasságú KRAUSE tető-munkaállvány üzembe helyezése nemcsak a buszokra való fel- és leszállást teszi jelentősen könnyebbé, hanem a biztonságot is nagymértékben növeli a körbefutó, kihúzható korlátnak köszönhetően. A maximális biztonságért a járművet kímélő kontúrillesztés gondoskodik, amely lehetővé teszi, hogy a szerkezet nulla hézaggal illeszkedjen a busz karosszériájához.

Az alkalmazottak optimális hozzáféréssel rendelkeznek a buszok összes fontos moduljához, ezáltal a munkabiztonság és a gazdaságosság a lehető legnagyobbra nő, valamint a munkavállalók lehetséges leállási ideje is a minimálisra csökken. Az egyszerű magasságbeállítás azt jelenti, hogy nincs hosszú beállítási idő két különböző buszmodell között. Ez időt és pénzt takarít meg a vállalat számára a napi karbantartás során.

A KRAUSE projektcsoport helyszíni felmérésének köszönhetően a szerkezet teljes mértékben illeszkedik a helyi adottságokhoz, így minden ügyfélspecifikus igény teljes mértékben kielégíthető. Ezáltal  a flotta buszai a lehető leggyorsabban visszatérhetnek a forgalomba és az utasokat továbbra is fenntartható és környezetbarát módon szállíthatják Frankfurt belvárosában.

A következőt mondta rólunk Paul Hofmann, In-der-City-Bus GmbH:

A tervezéstől a megvalósításon át a késztermékig. Az együttműködés minden szakaszában számíthattunk a projektcsapatra.

Aktuális

A gurítható munkaállványokra (gurulóállványokra) vonatkozó új EN 1004 szabvány – A legfontosabb információk

A gurítható munkaállványok használatánál, történjen az ipari vagy otthoni környezetben, egyre fontosabb szempontnak számít a balesetbiztonság. Éppen…

További információk >>

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a…

További információk >>

KRAUSE lépcsők és áthidalók – könnyű, robusztus és különösen stabil

Az iparban és a kereskedelemben a magasban lévő munkaállomásoknak, gépeknek és járműveknek – legyen az akár rögzített, akár gurítható – folyamatosan…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!