KRAUSE STABILO teleszkópos létra dobogóval

Ha kényelmes és biztonságos munkaemelvényre van szüksége, a KRAUSE teleszkópos dobogós létrája tökéletes választásnak bizonyul. A hosszabb idejű munkavégzés során is kényelmes az állás, valamint a kapaszkodókeretnek és a térdévdelemnek köszönhetően mindkét kéz szabadon marad.

Az innovatív KRAUSE ClickMatic‐System segítségével pillanatok alatt a saját igényei alapján állíthat a magasságon.

 

Biztonság

A csúszásmentes, bordázott, 500 x 450 mm méretű dobogó, az integrált húzásra és nyomásra is terhelhető merevítők és a stabil kiegészítő kitámasztó gondoskodik a biztonságos munkavégzésről.

Valamint a dobogó egy kapaszkodókerettel, térdvédelemmel és biztonsági lánccal is fel van szerelve, hogy a munkálatok során lehetőség legyen mind a két kéz használatára. Mint minden STABILO termékünk esetében, a biztonságos fel- és lelépésről itt is a peremezett létrafokok gondoskodnak.

Rugalmasság

A ClickMatic-System révén a KRAUSE teleszkópos dobogós létra mindkét száránál egyszerű a magasságállítás. Ennek köszönhetően a létrával 0,5 m magasságig terjedő akadályok, pl. lépcsőfokok, okozta problémák is kiküszöbölhetők.

Mindössze 900 mm-es szélességének köszönhetően a KRAUSE teleszkópos dobogós létrát helytakarékosan, közvetlenül az objektumhoz lehet állítani.

 

Mobilitás

A stabil kiegészítő kitámasztó integrált kerekekkel biztonságos állást és a könnyű mozgatást tesz lehetővé. Ez vonatkozik a létra összecsukott és felállított állapotára is. A mindössze 20-23 kg-os súlyának köszönhetően a létra könnyen szállítható.

Használat után a csupán 210 mm mély KRAUSE teleszkópos dobogós létrát számtalan szűkebb helyen is tárolhatja, amíg újra szüksége nem lesz rá.

Két változat a még nagyobb rugalmasság érdekében

A KRAUSE STABILO teleszkópos dobogós létrája két változatban érhető el.

Állítható magasságú 6-8 létrafokban, 3,60-4,10 m munkamagassággal, valamint állítható magasságú 8-10 létrafokban 4,10-4,60 m munkamagassággal.

Vásárlói vélemények a KRAUSE teleszkópos dobogós létrájáról

  • Ulf G., létesítménykezelő:
    A teleszkópos dobogós létrát napi szinten használom különböző karbantartási munkálatokhoz. A nagy dobogónak köszönhetően minden helyzetben biztonságban érezhetem magam. A könnyű magasággállításnak köszönhetően még a lépcsők és egyéb akadályok sem okozhatnak problémát. Az integrált kerekek révén a létra könnyen mozgatható.
  • Thorsten W., raktáros:
    Ha egy terméket egy magasabban fekvő polcról kell levennem, akkor azonnal a könnyen felállítható teleszkópos dobogós létráért nyúlok, így gyorsan és biztonságosan el tudom végezni a feladatom. Mivel a létra elég keskeny, a kollégák még a szűk folyosókon is kényelmesen dolgozhatnak. Használat után a létra kis helyen tárolható.

Tudjon meg többet a teleszkópos dobogós létráról

Aktuális

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a...

További információk >>

KRAUSE lépcsők és áthidalók – könnyű, robusztus és különösen stabil

Az iparban és a kereskedelemben a magasban lévő munkaállomásoknak, gépeknek és járműveknek – legyen az akár rögzített, akár gurítható – folyamatosan...

További információk >>

KRAUSE rögzített létrák – biztonságos, a szabványnak megfelelő és egyedi

A rögzített létra ideális mászási megoldás, ha épületekhez, berendezésekhez vagy gépekhez biztonságosabb és állandó hozzáférésre van szükség. A stabil...

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!