Projektjelentés: Hydro Building Systems Germany GmbH

Termék: 
Gurítható dobogós lépcső akkumulátorral működő magasságállítással

Ügyfél: 
Hydro Building Systems Germany GmbH, Bellenberg

Biztonságos és hatékony rakodás rámpa nélkül is

A Hydro Building Systems Germany GmbH szerkezetének célja az volt, hogy az alumínium termékek rakodórámpa nélküli rakodását hatékonyabbá és biztonságosabbá tegye. Erre a célra kifejlesztettünk egy gurítható dobogós lépcsőt, amely az akkumulátoros működés révén fokozatmentes magasságállítást tesz lehetővé, így könnyen a különböző járművek magasságához igazítható.

A szerkezet lépcsőfokai és dobogója rendkívül csúszásbiztos járórácsból készültek, R13 csúszásállósági besorolással. A szerkezet és a jármű közötti rést egy lemez hidalja át. A körbefutó korlát segítségével a szerkezeten dolgozók biztosítva vannak a járművel szemközti oldalon, valamint lehetővé válik a rakodóhely targoncával való betöltése egy lengőajtón keresztül.

Ez csak a szerkezet belseje felé nyílik, amely biztosítja a dobogón dolgozók biztonságát. A lengőajtó automatikusan kinyílik egy raklappal felszerelt targonca belépésekor, valamint automatikusan bezáródik, miután a raklapot eltávolították a szerkezetről és a targonca elhagyta a területet.

A szerkezet központi fékekkel ellátott görgőkkel és nagy fogantyúkkal rendelkezik a könnyű mozgatás érdekében. A Hydro dolgozóiés a teherautó sofőrök a mellékelt vontatási lépcsőn keresztül könnyen és biztonságosan elérhetik a járművek rakodóterét. A dobogó lépcsőinek magasságállítása akkumulátoros rendszerrel történik. Ez azt jelenti, hogy a szerkezet gyorsan mozgatható egyik helyről a másikra, hiszen nincs kábelkapcsolatokhoz kötve. A kábeleken történő véletlenszerű áthajtás így ki van küszöbölve. A vezérlőelem a talajról és a dobogóról egyaránt elérhető, ami tovább csökkenti a fel- és lelépések számát. A kialakítás biztosítja a teherautók, pótkocsik és konténerek biztonságos és hatékony rakodását rakodó rámpa nélkül is.

A következőt mondta rólunk F. Plickert, Hydro Building Systems:

A KRAUSE szerkezetének köszönhetően sok időt spórolunk meg, valamint  ezzel egyidejűleg növeljük munkatársaink és vezetőink biztonságát - tökéletes megoldás számunkra.

Aktuális

Egy nagy klasszikus új köntösben – KRAUSE Treppy két oldalon járható összecsukható fellépő eloxált szárakkal

Minden olyan munkához, ahol a tisztaság kiemelt fontosságú, a KRAUSE évek óta gyárt már eloxált szárakkal ellátott létrákat. Viszont most először…

További információk >>

Az eredeti Krause jégmentesítő állványrendszer: Tökéletes biztonság minden szállításhoz, egész évben.

A közlekedésbiztonság csökkenése leginkább a téli időszakban jelentős. A tehergépjárművek tetején maradt jég és hó miatt sajátos veszélyhelyzetek…

További információk >>

A KRAUSE alaptartó nélküli gurulóállvánnyal bővíti a ProTec termékcsaládot

A KRAUSE MONTO ProTec sorozat évek óta kínál magas minőségű, fokozottabb igénybevételt jelentő felhasználási területen alkalmazott gurítható…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!