Tető-, kéményseprő és ablaktisztító létrák - Minden szakembernek

A KRAUSE termékei között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb létrát; a klasszikus állólétráktól és profi létráktól kezdve az egyedi rendszermegoldásokon át a szakipari létrákig. Széles termékportfóliónknak köszönhetően az adott feladathoz és helyzethez legjobban használható terméket kínáljuk Önnek.

Ha tetőlétrát, kéményseprőlétrát, ablaktisztító létrát vagy üvegszál-erősítésű műanyag létrát keres, esetleg egyedi igények szerint konfigurált, tervezett és gyártott létrára van szüksége, a KRAUSE jelenti a megoldást. Létráink speciálisan az egyes szakmák egyedi igényeihez igazodnak, és garantálják a maximális kényelmet, biztonságot és hosszú élettartamot.

A KRAUSE létráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE szakipari létrák…egyszerűen csak több!

Szakipari létrák profi felhasználásra

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Szakipari létrák

A tetőlétrák, kéményseprőlétrák és ablaktisztító létrák felépítésük és anyaguk miatt kiemelkednek a hagyományos támasztólétrák közül. A tetőlétrákat tetőkampókkal rögzítik, így biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. Többféle kivitelben is elérhetők: fa, alumínium vagy fa és alumínium kombinációja. A kéményseprőlétrák a speciális létrafokokkal a legkülönbözőbb szögekben is biztonságosan használhatók. Igény esetén tartósan a tetőn maradhatnak. Az ablaktisztító létrák több létratagból állnak. A létraszáraknak köszönhetően a tagok könnyen összeilleszthetők, így a kívánt magasság kényelmesen elérhető. KRAUSE megoldások – szakemberektől szakembereknek.

Mivel a szakipari létrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a szakipari létrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja szakipari létráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!