A KRAUSE létrák áttekintése - Tökéletes létrák alumíniumból, fából és üvegszál-erősítésű műanyagból

Tanúsított biztonság, extra kényelem és innovatív funkciók otthon és a munkahelyen is

A létrák tökéletes kiegészítői a magasban végzett munkálatoknak. A létra-vagy lépcsőfokos alumínium, üvegszál-erősítésű műanyag és fa létráink tökéletes biztonságot, kényelmet és ergonómiát kínálnak a legmagasabb minőségi elvásároknak megfelelően. A mindennapi munkához, történjen az otthoni vagy ipari környezetben, háztartási és profi létráink maximális biztonságot nyújtanak Önnek. Legyen szó egyszerű támasztólétrákról vagy sokoldalúan használható többcélú létrákról, nálunk minden munkálathoz megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.

Termékcsaládunk professzionális, ipari felhasználásra

Rendszeres használatra szánt programunk

Alkalomszerű, otthoni használatra szánt programunk

KRAUSE létrák – Csak kattintson a kívánt termékre és hagyja magát meggyőzni!

Létráink között megtalálhatók a klasszikus létra- vagy lépcsőfokos létrák, állólétrák és alumínium háztartási létrák, valamint profi létrák, egyedi szerkezetek, létraállványok és speciális szakipari létrák, amelyek minden munkálathoz ideálisak 13,90 m munkamagasságig.

Az alumíniumból készült létra- vagy lépcsőfokos támasztó- és állólétráink széles választékának köszönhetően pontosan a megfelelő létrát tudjuk kínálni Önnek különféle szakmák, munkálatok és munkamagasságok esetében is. Válogasson a piac legszélesebb termékpalettájából és találja meg a megfelelő modellt. Kínálatunkban létra- vagy lépcsőfokos létrák, tolólétrák, falétrák és rögzített létrák, valamint egyedi igények szerint konfigurált, tervezett és gyártott termékek is megtalálhatók. Nálunk mindent megtalál. Az alumínium létrák mellett falétrákat és üvegszál-erősítésű műanyagból készült, nem vezetőképes létrákat is kínálunk. 

Minden támasztólétra, többcélú létra és állólétra speciálisan az adott szakma egyedi igényeihez igazodik, így garantálva a maximális kényelmet, biztonságot és hosszú élettartamot a legmagasabb funkcionalitással ötvözve. Létra- és lépcsőfokos létráinkat viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. Tudjon meg többet! KRAUSE létrák … egyszerűen csak több!

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!