TRBS 2121-2-kompatibilis alumínium létrák

A KRAUSE TRBS 2121-2-kompatibilis +S létrái megközelítési eszközként és munkaterületként is használhatók, így minden helyzetben ideális eszközök lehetnek. Használhatók több- és sokcélú, valamint támasztó- és tolólétraként is. Az új, innovatív lépcső- és létrafokok kombinációjának köszönhető, hogy megközelítési eszközként és munkaterületként is alkalmazhatók.

A magas biztonság és a számos kényelmi funkció, mint a széles kiegészítő kitámasztó, a préselt alumínium profilból készült szárak, a külön sarokmerevítések stb. teszik a KRAUSE TRBS-kompatibilis létráit nélkülözhetetlenné a kereskedésekben.

A KRAUSE TRBS-kompatibilis létráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE TRBS-kompatibilis létrák…egyszerűen csak több!

TRBS 2121-2-kompatibilis KRAUSE létrák – Egy létra, két funkció: megközelítési eszköz és munkahely

Menjen biztosra a KRAUSE-val – TRBS-kompatibilis létrák +S

Mivel a TRBS-kompatibilis létrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a TRBS-kompatibilis létrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja TRBS-kompatibilis létráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!