Projektjelentés aha Hannoveri Hulladékgazdálkodási Társulás

Termék: 
Gurítható és állítható magasságú munkaállvány lépcsőfeljáróval

Ügyfél: 
aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás

A hannoveri régióban működő önkormányzati különleges célú társulás látja el a közszolgálati hulladékkezelő társaság feladatait. Ezenkívül a társulás látja el a tartományi fővárosban a városi takarítási feladatokat, illetve a téli szezonnal kapcsolatos szolgáltatásokat is a társulás nyújtja, ezen kívül feladata az újrahasznosítható anyagok begyűjtése a régióban. Az aha társulás számos hulladéklerakót, újrahasznosító hulladékudvart, zöldhulladék-gyűjtő pontot és hulladékkezelő szigetet üzemeltet.

„Tökéletes megoldás az igényeink szempontjából”

Az „aha Hannoveri Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás” hulladéklerakóiban aprító és válogató gépeket üzemeltet a zöldhulladék újrahasznosításához. Ezek a gépek rendszeres karbantartást és javítást igényelnek. Ahhoz, hogy a karbantartást igénylő alkatrészekhez – amelyek többek között a gépek belsejében helyezkednek el – hozzáférhessenek, az aha munkatársai korábban támasztólétrákat használtak a felmászáshoz és a gépekbe való bemászáshoz. Ez olyan körülmény, amely különösen szigorú időjárási körülmények között befolyásolhatja a biztonságos munkavégzést. Ez volt az oka annak, amiért a társulás vezetői – a munkabiztonság és az eredményesség fenntartható növelése érdekében – felvették a kapcsolatot a KRAUSE mászástechnikai szakértőivel.

A KRAUSE értékesítési képviselőjével, Jörg Englerrel történő első helyszíni megbeszélést követően két mobil és állítható magasságú lépcsős munkaállvány kifejlesztésére került sor. Az emelvényeket és a lépcsőfokokat R13 csúszásállósági osztályú alumínium rácsokból készítették, hogy a maximális biztonság a lépcsőn való felmászáskor és a munkaállványokon való tartózkodás során mindenféle időjárási körülmény fennállása során biztosítható legyen.

A korróziónak és időjárásnak ellenálló, alumíniumból készült munkaállványok könnyűszerkezetes kialakítása egyszerű és gyors mozgást tesz lehetővé a különböző helyszínek között. Az alvázon található fékezhető kerekek és orsós csörlők biztosítják a biztonságos állást munkavégzés közben. Az alkatrészek cseréje és a rugalmas beállítási munkák a KRAUSE moduláris rendszer használatával bármikor elvégezhetők.

A lépcsők és a dobogók mindkét oldalon felszerelt korláttal vannak ellátva, térdvédelemmel kiegészítve. Ez munkavégzéskor elölről eltávolítható, hogy a dolgozók hozzáférhessenek a gépekhez. A korlát eltávolítása után a karbantartási területre való leereszkedés egy beakasztható létrán keresztül történik, amely a munkaállványon tárolva mindig kéznél van.

A munkaállványok növelik az aha cég alkalmazottainak munkabiztonságát és ergonómiáját. Az esetleges munkahelyi balesetek miatti leállások minimálisra csökkenthetők, az eszközöket és a pótalkatrészeket kényelmesen fel lehet vinni a munkaállványra, ami szintén növeli a munka hatékonyságát és minőségét.

A szerkezet egyéb jellemzői:

Ügyfelünk, S. Griebe úr véleménye, aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás:

„A KRAUSE cég egyedi megoldásának köszönhetően időt takarítunk meg és növeljük munkavállalóink munkahelyi biztonságát, ami tökéletes megoldást jelent az igényeink szempontjából.”

Aktuális

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszer: Tökéletes biztonság minden szállításhoz hideg időben is

A nappalok érezhetően rövidülnek, a hőmérséklet lassan csökken, és a téli szolgálatra már régen beszerezték az útszóró sót a következő hónapokra. De…

További információk >>

Új projektjelentés: HLB Hessenbus GmbH

A hesszeni Landesbahn GmbH egy frankfurti székhelyű közlekedési vállalat, amely személy- és teherszállítást végez különböző vasúti vonalakon Hessenben…

További információk >>

Biztonságos és kényelmes létrák és fellépők kompromisszumok nélkül. „PlusLine“, a KRAUSE ergonomikus termékcsaládja minden generációnak

Társadalmunk egyre idősebb lesz, de továbbra is aktív marad, így még idős korban is végezhetünk munkákat a magasban. A biztonságos és kényelmes állás…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!