Projektjelentés aha Hannoveri Hulladékgazdálkodási Társulás

Termék: 
Gurítható és állítható magasságú munkaállvány lépcsőfeljáróval

Ügyfél: 
aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás

A hannoveri régióban működő önkormányzati különleges célú társulás látja el a közszolgálati hulladékkezelő társaság feladatait. Ezenkívül a társulás látja el a tartományi fővárosban a városi takarítási feladatokat, illetve a téli szezonnal kapcsolatos szolgáltatásokat is a társulás nyújtja, ezen kívül feladata az újrahasznosítható anyagok begyűjtése a régióban. Az aha társulás számos hulladéklerakót, újrahasznosító hulladékudvart, zöldhulladék-gyűjtő pontot és hulladékkezelő szigetet üzemeltet.

„Tökéletes megoldás az igényeink szempontjából”

Az „aha Hannoveri Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás” hulladéklerakóiban aprító és válogató gépeket üzemeltet a zöldhulladék újrahasznosításához. Ezek a gépek rendszeres karbantartást és javítást igényelnek. Ahhoz, hogy a karbantartást igénylő alkatrészekhez – amelyek többek között a gépek belsejében helyezkednek el – hozzáférhessenek, az aha munkatársai korábban támasztólétrákat használtak a felmászáshoz és a gépekbe való bemászáshoz. Ez olyan körülmény, amely különösen szigorú időjárási körülmények között befolyásolhatja a biztonságos munkavégzést. Ez volt az oka annak, amiért a társulás vezetői – a munkabiztonság és az eredményesség fenntartható növelése érdekében – felvették a kapcsolatot a KRAUSE mászástechnikai szakértőivel.

A KRAUSE értékesítési képviselőjével, Jörg Englerrel történő első helyszíni megbeszélést követően két mobil és állítható magasságú lépcsős munkaállvány kifejlesztésére került sor. Az emelvényeket és a lépcsőfokokat R13 csúszásállósági osztályú alumínium rácsokból készítették, hogy a maximális biztonság a lépcsőn való felmászáskor és a munkaállványokon való tartózkodás során mindenféle időjárási körülmény fennállása során biztosítható legyen.

A korróziónak és időjárásnak ellenálló, alumíniumból készült munkaállványok könnyűszerkezetes kialakítása egyszerű és gyors mozgást tesz lehetővé a különböző helyszínek között. Az alvázon található fékezhető kerekek és orsós csörlők biztosítják a biztonságos állást munkavégzés közben. Az alkatrészek cseréje és a rugalmas beállítási munkák a KRAUSE moduláris rendszer használatával bármikor elvégezhetők.

A lépcsők és a dobogók mindkét oldalon felszerelt korláttal vannak ellátva, térdvédelemmel kiegészítve. Ez munkavégzéskor elölről eltávolítható, hogy a dolgozók hozzáférhessenek a gépekhez. A korlát eltávolítása után a karbantartási területre való leereszkedés egy beakasztható létrán keresztül történik, amely a munkaállványon tárolva mindig kéznél van.

A munkaállványok növelik az aha cég alkalmazottainak munkabiztonságát és ergonómiáját. Az esetleges munkahelyi balesetek miatti leállások minimálisra csökkenthetők, az eszközöket és a pótalkatrészeket kényelmesen fel lehet vinni a munkaállványra, ami szintén növeli a munka hatékonyságát és minőségét.

A szerkezet egyéb jellemzői:

Ügyfelünk, S. Griebe úr véleménye, aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás:

„A KRAUSE cég egyedi megoldásának köszönhetően időt takarítunk meg és növeljük munkavállalóink munkahelyi biztonságát, ami tökéletes megoldást jelent az igényeink szempontjából.”

Aktuális

A gurítható munkaállványokra (gurulóállványokra) vonatkozó új EN 1004 szabvány – A legfontosabb információk

A gurítható munkaállványok használatánál, történjen az ipari vagy otthoni környezetben, egyre fontosabb szempontnak számít a balesetbiztonság. Éppen…

További információk >>

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a…

További információk >>

KRAUSE lépcsők és áthidalók – könnyű, robusztus és különösen stabil

Az iparban és a kereskedelemben a magasban lévő munkaállomásoknak, gépeknek és járműveknek – legyen az akár rögzített, akár gurítható – folyamatosan…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!