Projektjelentés aha Hannoveri Hulladékgazdálkodási Társulás

Termék: 
Gurítható és állítható magasságú munkaállvány lépcsőfeljáróval

Ügyfél: 
aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás

A hannoveri régióban működő önkormányzati különleges célú társulás látja el a közszolgálati hulladékkezelő társaság feladatait. Ezenkívül a társulás látja el a tartományi fővárosban a városi takarítási feladatokat, illetve a téli szezonnal kapcsolatos szolgáltatásokat is a társulás nyújtja, ezen kívül feladata az újrahasznosítható anyagok begyűjtése a régióban. Az aha társulás számos hulladéklerakót, újrahasznosító hulladékudvart, zöldhulladék-gyűjtő pontot és hulladékkezelő szigetet üzemeltet.

„Tökéletes megoldás az igényeink szempontjából”

Az „aha Hannoveri Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás” hulladéklerakóiban aprító és válogató gépeket üzemeltet a zöldhulladék újrahasznosításához. Ezek a gépek rendszeres karbantartást és javítást igényelnek. Ahhoz, hogy a karbantartást igénylő alkatrészekhez – amelyek többek között a gépek belsejében helyezkednek el – hozzáférhessenek, az aha munkatársai korábban támasztólétrákat használtak a felmászáshoz és a gépekbe való bemászáshoz. Ez olyan körülmény, amely különösen szigorú időjárási körülmények között befolyásolhatja a biztonságos munkavégzést. Ez volt az oka annak, amiért a társulás vezetői – a munkabiztonság és az eredményesség fenntartható növelése érdekében – felvették a kapcsolatot a KRAUSE mászástechnikai szakértőivel.

A KRAUSE értékesítési képviselőjével, Jörg Englerrel történő első helyszíni megbeszélést követően két mobil és állítható magasságú lépcsős munkaállvány kifejlesztésére került sor. Az emelvényeket és a lépcsőfokokat R13 csúszásállósági osztályú alumínium rácsokból készítették, hogy a maximális biztonság a lépcsőn való felmászáskor és a munkaállványokon való tartózkodás során mindenféle időjárási körülmény fennállása során biztosítható legyen.

A korróziónak és időjárásnak ellenálló, alumíniumból készült munkaállványok könnyűszerkezetes kialakítása egyszerű és gyors mozgást tesz lehetővé a különböző helyszínek között. Az alvázon található fékezhető kerekek és orsós csörlők biztosítják a biztonságos állást munkavégzés közben. Az alkatrészek cseréje és a rugalmas beállítási munkák a KRAUSE moduláris rendszer használatával bármikor elvégezhetők.

A lépcsők és a dobogók mindkét oldalon felszerelt korláttal vannak ellátva, térdvédelemmel kiegészítve. Ez munkavégzéskor elölről eltávolítható, hogy a dolgozók hozzáférhessenek a gépekhez. A korlát eltávolítása után a karbantartási területre való leereszkedés egy beakasztható létrán keresztül történik, amely a munkaállványon tárolva mindig kéznél van.

A munkaállványok növelik az aha cég alkalmazottainak munkabiztonságát és ergonómiáját. Az esetleges munkahelyi balesetek miatti leállások minimálisra csökkenthetők, az eszközöket és a pótalkatrészeket kényelmesen fel lehet vinni a munkaállványra, ami szintén növeli a munka hatékonyságát és minőségét.

A szerkezet egyéb jellemzői:

Ügyfelünk, S. Griebe úr véleménye, aha Hannover Régió Önkormányzati Különleges Célú Hulladékgazdálkodási Társulás:

„A KRAUSE cég egyedi megoldásának köszönhetően időt takarítunk meg és növeljük munkavállalóink munkahelyi biztonságát, ami tökéletes megoldást jelent az igényeink szempontjából.”

Aktuális

Új egy és két oldalon járható lépcsőfokos teleszkópos KRAUSE létrák

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán…

További információk >>

Új animált KRAUSE technikai videók a ProTec gurulóállványok gyors összeszereléséhez

A KRAUSE ProTec sorozat robusztus gurulóállványai évek óta kiváló minőségű munkaeszközként szolgálnak az ambiciózus iparosoknak és a barkácsolás…

További információk >>

A KRAUSE professzionális gurulóállvány szériája: STABILO - Biztonság és hatékonyság a magasban

Az építőipari és karbantartási munkák számos területén elengedhetetlen a magasabb munkaterületek megközelítése. A biztonság, a rugalmasság és a…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!