Aktuális hírek és sajtóközlemények

A KRAUSE R13 lépcsőfokos állólétrákkal bővítette termékpalettáját

A létrák számos területen nélkülözhetetlenek, legyen szó akár a háztartásról, az iparról, a létesítménygazdálkodásról, építkezésekről vagy mezőgazdaságról. A létrák lehetővé teszik a hozzáférést olyan magasabban fekvő területekre, amelyek segédeszközök nélkül elérhetetlenek lennének. A létrák használata azonban kockázatokat is rejt magában, különösen, ha nedves, olajos vagy akár sáros környezetben használják őket. A KRAUSE pontosan ezek miatt bővítette termékpalettáját egy- és két oldalon járható, R13 csúszásgátló lépcsőfokokkal ellátott létrákkal.

KRAUSE STABILO lépcsőfokos két oldalon járható létra R13 lépcsőfokokkal

Ipari termelés, mezőgazdaság, építkezések, hajógyártás, takarítási és karbantartási munkák - mindezeken a területeken az emberek létrákkal dolgoznak, és ezt gyakran nedves vagy piszkos környezetben kell tenniük, ami negatív hatással lehet a munkavédelemre. A KRAUSE R13 lépcsőfokokkal ellátott létrái ebben nyújtanak megoldást, és a legmagasabb csúszásgátlási osztályba sorolt létrákkal maximális csúszásállóságot biztosítanak felhasználóiknak. Az egy- vagy két oldalon járható állólétrák minden olyan termékjellemzővel rendelkeznek, amelyek a hagyományos lépcsőfokokkal ellátott KRAUSE létrákat is jellemzik. Ezek közé tartoznak a nagy szilárdságú, peremezett lépcsőfokok, a szükség esetén könnyen cserélhető, csavarozott rögzítések, a magas biztonsági korlát nagyméretű, praktikus tárolótálcával és a biztonságos állást biztosító kétkomponensű lábdugók. Az iparban és a kereskedelemben évek óta bevált termékjellemzők, amelyeket most a legmagasabb csúszásgátlási osztályba tartozó lépcsőfokokkal bővítettek ki. Lépcsőfokokkal felszerelve mindkét létra a TRBS 2121-2 szabványnak megfelelően munkahelyként is használható.

Kisebb erőfeszítés és hosszabb élettartam az áttört felületű perforált lemezzel ellátott lépcsőfokoknak köszönhetően

Az öntisztuló, áttört felületű perforált lemezzel ellátott lépcsőfokok a legkedvezőtlenebb körülmények között is maximális biztonságot nyújtanak, és könnyen tisztíthatók. A lépcsőfokok profilozása megakadályozza a szennyeződés, sár, hó vagy jég megtapadását, mivel a szennyeződés a lyukakon keresztül lehullik. A létrák a fellépés során öntisztulnak. A piacon kapható számos más gumi vagy műanyag betétekkel ellátott R13 lépcsőfokokkal ellentétben a KRAUSE R13 lépcsőfokok teljes egészében alumíniumból készülnek, nem éri őket további kopás. Hatékonyság és tartósság; nagyra értékelik a KRAUSE termékek használói. A lépcsőfokok mellett az egy oldalon járható állólétra dobogója is csúszásgátlóval van ellátva.

Állólétrák - segítség a mindennapi munkavégzésben

Mindkét létraváltozat gyorsan kéznél van, és szinte bárhol gond nélkül felállítható. Összecsukott állapotban kevés helyet foglalnak, és könnyen és helytakarékosan tárolhatók. A lépcsőfokok számától függően a modellek az egy oldalon járható létra esetében 2,95 m és 4,80 m, a két oldalon járható létra esetében pedig 2,25 m és 4,35 m közötti munkamagasságot érnek el. Az egy oldalon járható létra praktikus, csavarozott tárolótálcája kábeltartókkal és vödörtartóval, többféle szerszámtárolási lehetőséggel és nagy tárolófelülettel rendelkezik. Ez csökkenti a szükséges fel- és lemászások számát, és ezáltal növeli a hatékonyságot és a biztonságot.

Stabilan a magasban

A KRAUSE a magasban végzett munkák szakértője, termékkínálatuk többek között létrákból, fellépőkből és gurulóállványokból áll, amelyekkel a felhasználók szinte minden magasban végzett munkát el tudnak végezni. Az otthoni felhasználástól kezdve a professzionális, ipari környezetben történő napi használatig - az egyszerű fellépőktől a lépcső- és létrafokos létrákig, a gurulóállványoktól a személyre szabott speciális megoldásokig. A KRAUSE termékek mindig és mindenhol a legmagasabb minőséggel, rugalmassággal és tartóssággal nyűgözik le a felhasználókat. A KRAUSE termékek esetében magától értetődő, hogy saját laborukban a legszigorúbb minőségi és biztonsági ellenőrzéseken vesznek részt, valamint a folyamatos anyag- és TÜV-vizsgálatokok esnek át.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!