Alumínium csuklós létrák - Maximális biztonság és rugalmasság

A csuklós létra tökéletes választásnak bizonyul, ha a létra széleskörű felhasználására és nagyfokú rugalmasságra van szükség. A létratípustól függően csuklós létráinkat két vagy három felállítási változatban használhatja: támasztólétraként, állólétraként és munkaállványként.

Az egyedülálló KRAUSE SpeedMatic-System lehetővé teszi a csuklók egy kézzel történő használatát. A széles kiegészítő kitámasztó és a csúszásmentes lábdugók maximális biztonságot nyújtanak. Az optimális helykihasználás érdekében néhány létratípus szárhosszabbítókkal is felszerelhető. A szárhosszabbítókkal felszerelt csuklós létrák gond nélkül használhatók lépcsőkön és sarkoknál is.

A KRAUSE csuklós és univerzális csuklós létráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE csuklós létrák…egyszerűen csak több!

KRAUSE csuklós létrák – Biztonságos munkavégzés és sokoldalú felhasználás

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Csuklós létrák

Mivel a csuklós létrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben a csuklós létrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja csuklós létráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!