Impresszum

Adatok a DDG 5 §-a szerint:
KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG
Am Kreuzweg 3
D-36304 Alsfeld

Képviselő:
Günther Krause, Stefan Krause, Thomas Löser, Joachim Reich

Kapcsolat:
Telefon: +49 (0) 6631 / 795-0
Telefax: +49 (0) 6631 / 795-139
E-Mail: webmaster(at)krause-systems.de

Cégbejegyzés:
Cégjegyzékbe bejegyezve.
Cégbíróság: Amtsgericht Gießen
Cégjegyzékszám: HRB 5029

Adószám:
Adószám az adótörvény 27. §-a szerint:
DE111133721

Tartalomért felelős a § 18 Abs. 2 MStV szerint:
Stefan Krause
Am Kreuzweg 3
D-36304 Alsfeld


Tervezte, programozta és szerkesztette:

team digital GmbH

Hopfmannsfelder Straße 7
36341 Lauterbach

E-Mail: info@team-digital.de
Web: www.team-digital.de


Tartalomért való felelősség
Mint szolgáltató, a § 7 Abs.1 DDG szerint felelősséggel tartozunk az ezen oldalon lévő saját tartalmakért az általános törvények értelmében. A DDG 8-10 §-a szerint azonban mi, mint szolgáltató nem vagyunk kötelesek ellenőrizni az átadott vagy tárolt külső információkat, illetve azokat a körülményeket vizsgálni, melyek illegális tevékenységre utalnak.

Az általános jog szerinti információ felhasználásának megszüntetésére vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek nem érintik az ilyen jellegű információkat. A felelősség e tekintetben azonban csak egy konkrét jogsértés ismeretnek időpontjától lehetséges. Az adott jogsértésről szóló értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezeket a tartalmakat.

Linkekért való felelősség
Ajánlatunk harmadik felek külső webhelyeire mutató linket tartalmaz, melyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért a külső tartalmakért felelősséget nem vállalunk. A kapcsolódó oldalak tartalmakért minden esetben annak szolgáltatója vagy üzemeltetője a felelős. A linkelt oldalak azok belinkelésének időpontjában az esetleges jogsértések tekintetében ellenőrizve vannak. Illegális tartalmak a belinkeléskor az oldalak nem tartalmaznak, azok nem ismertek.

A hivatkozott oldalak tartós tartalmi ellenőrzése azonban nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítékai nélkül. A jogsértésről szóló tájékoztatást követően azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Szerzői jog
Ezen weboldalon szereplő, az oldal üzemeltetői által létrehozott tartalmak és munkák a német szerzői jogi törvények hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, feldolgozás, terjesztés és bármely a szerzői jogok korlátozásán kívül eső felhasználás megköveteli az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulását. Az oldal letöltése vagy másolása csak privát, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett.

Abban az esetben, ha ezen oldalon a tartalmakat nem az üzemeltető hozta létre, úgy a harmadik fél szerzői jogai lesznek figyelembe véve. Különös tekintettel a harmadik fél tartalmai kerülnek megjelölésre. Amennyiben mindezek ellenére szerzői jogok megsértését tapasztalná, kérjük jelezze azt felénk annak alátámasztásával. A jogsértésről történő tájékoztatást követően azonnal eltávolítjuk azokat a tartalmakat.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!