VILÁGÚJDONSÁG: IsoMont-System - Hőveszteséget gátló fali rögzítés üvegszál-erősítésű műanyagból

Üvegszál-erősítésű műanyag fali rögzítés az épületek külső falán

Ügyelni kell arra, hogy a rögzítők stabilan illeszkedjenek a falfelülethez, hiszen csak így tudják megbízhatóan tartani a meghatározott terhelést. Az acélból készült tartók hőhidakat képeznek, amelyek átjutnak a hőszigetelésen, így kondenzvíz és penész képződhet. Az üvegszál-erősítésű műanyag azonban csekély hővezető képességgel rendelkezik, így megakadályozza a páralecsapódást és a penészedést.

Az IsoMont üvegszál-erősítésű műanyag fali rögzítés az acél fali rögzítőkhöz hasonlóan nagy teherbírású. Az üvegszál-erősítésű műanyag fali rögzítő azonban sokkal kisebb mértékben vezeti a hőt.Ennek köszönhetően a hő-kompozit rendszerek tulajdonságai teljes mértékben érvényesülni tudnak.

Az IsoMont üvegszál-erősítésű műanyag fali rögzítés teljesen merev, így mindenféle elmozdulás nélkül terhelhető. Helyettesíti a hosszú, acélból készült rögzítőcsavarokat, amelyek a szigetelő rétegben a váltakozó terhelés hatására, pl. szél, elmozdulhatnak. Az elmozdulás helyén pedig tölcsér alakú sérülések keletkezhetnek.

Az IsoMont üvegszál-erősítésű műanyag rögzítés használata során a hőszigetelő réteg és a vakolat is sértetlen marad. A szigetelésbe nem tud víz behatolni, így a szigetelés fontos tulajdonságai hosszútávon megmaradnak.


FEDEZZE FEL!!! KRAUSE rögzített létrák

Tökéletes megoldás az épületeken, gépeken és polcrendszereken végzett ellenőrzési és karbantartási munkálatokhoz. Az épületeken biztonságos menekülési útként szolgálnak a menekülő és tűzlétrák. Tökéletesen kombinálhatók az IsoMont rendszerrel.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!