Ügyfélspecifikus, alumínium egyedi rendszermegoldások ipari létesítmények számára

Termékkínálatunk igen széles, viszont ha ennek ellenére sem talál az Ön számára megfelelő standard terméket, a KRAUSE egyedi rendszermegoldásokat is kínál Önnek. Így biztonságosan és egyszerűen közelíthet meg gépeket, berendezéseket, járműveket, épületeket és számos egyéb területet.

Növelje produktivitását a KRAUSE egyedi szerkezeteivel, hiszen segítségükkel garantált a biztonságos és ergonomikus használat, ráadásul egy profi szerkezet alkalmazásával időt is spórolhat. Biztonsága kiemelt fontosságú számunkra, így az egyedi szerkezetek elkészítése során különös figyelmet fordítunk mind az érvényben lévő szabványi előírásokra, mind a gyakorlati alkalmazhatóságra.

 

Bármilyen megoldásra van szüksége, mi segítünk! – Kérjen tőlünk szakmai tanácsadást és mi készséggel állunk rendelkezésére.

A KRAUSE csapata örömmel fogadja érdeklődését és szinte bármilyen, a magasban végzett munkálatokhoz szükséges szerkezet megtervezésében és elkészítésében segít Önnek:

Kiterjedt termékportfóliónk és saját gyártásunk lehetővé teszi számunkra, hogy Önnel együtt dolgozzunk ki gazdaságos és egyben testreszabott, egyedi terveket. A felméréstől egészen az üzembe helyezésig támogatjuk Önt a projekt megvalósításában. Legyen szó lépcsőszerkezetekről, mint alumínium lépcsők, ipari lépcsők, áthidalók, munkaállványok, szerelőállványok, munkadobogók, speciális létrák, valamint korlátokról vagy alumíniumból készült zuhanás elleni védelemről, egyedi szerkezeteink többségét moduláris felépítéssel gyártjuk, amely lehetővé teszi az elemek egyszerű cseréjét és a szerkezet bővítését, miközben szabványosított alkatrészeket is használunk. Ezáltal jelentősen optimalizálhatjuk a projekt költségét.

Komplexebb igények esetében munkatársaink a helyszínen állnak rendelkezésére, és Önnel együtt dolgozva keresnek megoldást a problémájára. A KRAUSE back office csapatának tagjai hegesztőmérnökök, tanúsított hegesztők, szerkezeti mérnökök és tervezők, akik kiváló minőségű, stabil és funkcionális alumínium egyedi rendszermegoldásokat garantálnak Önnek, amely minőségében, tartósságában, hatékonyságában és ár-érték arányában megegyezik a sorozat termékeivel.

Egyedi rendszermegoldásainkat természetesen a jelenleg érvényben lévő szabványoknak és előírásoknak megfelelően tervezzük meg és gyártjuk le. Kérésére egy hiteles tesztközpont által kibocsátott tanúsítványt is a rendelkezésére bocsátunk. Kérjük, árajánlat kérésénél jelezze az erre a szolgáltatásra vonatkozó esetleges igényét is.

Letöltések

A felépítési és használati útmutató, valamint az ellenőrző lap letölthető a vonatkozó ábra alatt.

Lépcső felépítési és használati útmutató

Felépítési és használati útmutató

  • Lépcsők
  • Dobogós lépcsők
  • Gurítható dobogós lépcsők
  • Alumínium áthidalók
Letöltés
Kontrollblatt Sonderlösungen

Ellenőrző lap

rögzített és gurítható lépcsőfeljárókhoz

További információ egyedi rendszermegoldásainkról


Minden, az ügyfélspecifikus egyedi rendszermegoldásainkhoz tartozó információt megtalál letölthető katalógusunkban.
 

Katalógus letöltése

 

Aktuális

A munkavédelem optimalizálása a tartálykocsik és silókocsik üzemeltetése, tisztítása és karbantartása során

A tartálykocsik és silókocsik kezelése során a munkavédelem biztosítása komoly kihívást jelent. Az üzemeltetés során a járművekre fel kell mászni,…

További információk >>

CORDA állvány – Sokoldalúság és biztonság kezdőknek

Az állvány számos építési és felújítási projekt nélkülözhetetlen segédeszköze. Nemcsak a magasban végzett munkához szükséges méretet, hanem…

További információk >>

KRAUSE ClimTec - hatékony munkabiztonság mindenkinek

A KRAUSE ClimTec munkaállvány innovatív megoldás a nagyobb biztonság és hatékonyság érdekében. A moduláris, háromrészes rendszerben kialakított…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!