Alumínium létra- vagy lépcsőfokos támasztó- és tolólétrák

A KRAUSE létra- vagy lépcsőfokos támasztólétrái kompakt méretükkel, kis önsúlyukkal és extrém nagy terhelhetőségükkel tűnnek ki. Kialakításának köszönhetően a létra- vagy lépcsőfokos támasztólétra mindig kéznél van, a használat után pedig könnyen összecsukható és elrakható.

A külön sarokmerevítésekkel ellátott száraknak köszönhetően a létra- vagy lépcsőfokos támasztólétrák különösen stabilok és hosszúéletűek, így megtapasztalhatja, hogy milyen is az egyedi KRAUSE biztonság. Az integrált csúszás- és a zuhanásvédelemmel felszerelt KRAUSE létra- vagy lépcsőfokos támasztólétrákon mindig biztonságban érezheti magát.

A KRAUSE létra- vagy lépcsőfokos támasztólétráit viszonteladó partnereinknél és online is megvásárolhatja. KRAUSE támasztólétrák…egyszerűen csak több!

KRAUSE támasztó- és tolólétrák - Könnyű, mégis stabil létrák mindennapi használatra

Menjen biztosra a KRAUSE-val – Létra- vagy lépcsőfokos támasztólétrák

Az alumínium támasztó- és tolólétrák tökéletesen alkalmasak a magasban lévő munkaterületek elérésére és az adott munkálatok elvégzésére. A támasztó- és tolólétrákkal 13,10 m-es munkamagasságot is elérhet. A könnyebb kezelés érdekében egy húzókötél is rendelkezésre áll.  

Mivel a támasztólétrák műszaki munkaeszköznek számítanak, lehetséges veszélyforrást jelenthetnek. Ezért a cégnek biztosítania kell, hogy az általa megbízott képzett személy folyamatosan ellenőrizze a munkaeszközöket, jelen esetben az alumínium támasztólétrákat, hogy azok megfelelő állapotban vannak-e.

KRAUSE SafetyServices – Még nagyobb biztonságot kínálunk
Vegye igénybe helyszíni termék felülvizsgálati szolgáltatásunkat vagy vegyen részt oktatásainkon, hogy a jövőben saját maga tudja létra- vagy lépcsőfokos támasztólétráit felülvizsgálni. Tudjon meg többet felhasználói és termékoktatásainkról, hogy a biztonságos használat érdekében minden fontos információt megtudjon a KRAUSE termékeiről.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!