Biztonságos létrák és állványrendszerek 1900 óta

A KRAUSE neve összeforrt a hagyománnyal, innovációval és biztonsággal!

A magas minőség alapját a hagyományok képezik
A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a biztonságot és az innovációra való törekvést képviseli. Termékkínálatunkban minden magasban végzett munkálathoz talál megfelelő eszközt. Minden folyamat a cégen belül zajlik: a fejlesztésektől kezdve a gyártáson és értékesítésen át széleskörű szolgáltatási körünkig. Alapértékeink közé tartozik a fukcionalitás, a balesetvédelem és a könnyen kezelhetőség. Kreatív és elkötelezett belső munkatársainknak, területi képviselőinknek, valamint széleskörű After-Sales szolgáltatásainknak köszönhetően, vevőinkkel már több mint 120 éve tartjuk fent a bizalmon alapuló erős kapcsolatot.

Termékeinket számtalanszor tesztelték az Ön biztonsága érdekében
A létra és állványrendszerek, valamint az azokhoz kapcsolódó munkavédelmi technológia szakértőjeként a KRAUSE innovatív termékekkel és rugalmas szállítással áll rendelkezésére. Ezek a kvalitások teszik a KRAUSE-t már évtizedek óta megbízható partnerré. A KRAUSE termékek a legkülönbözőbb alkalmazási területeken bizonyítanak nap mint nap. Az otthoni, négy fal között történő felhasználástól egészen az ipari környezetben történő professzionális munkálatokhoz – egyszerű fellépők, létra- és lépcsőfokos létrák, gurulóállványok, ügyfélspecifikus egyedi rendszermegoldások. Termékeinket a magas minőség, tartósság és hosszú élettartam jellemzi. A cég saját laborában végzett folyamatos minőségi és biztonsági vizsgálatok, valamint a TÜV tesztek teszik a KRAUSE termékeket egyedülállóvá. Számos független teszt és tanúsítvány igazolja magas termékminőségünket.

KRAUSE SafetyServices – oktatások és felülvizsgálatok garantálják a sikert

A KRAUSE számára a magas minőség mellett a biztonság is prioritást élvez. Ez nem csak a KRAUSE termékekre, hanem a szolgáltatásokra is vonatkozik. Munkavédelmi szolgáltatási csomagunk, a SafetyServices, gyakorlatorientált képzésekből és felülvizsgálatokból áll. Képzéseinken olyan ismereteket szeretnénk átadni Önöknek, amelyek lehetővé teszik, hogy a létrák, fellépők és gurulóállványok felülvizsgálatát szakszerűen el tudják végezni. A képzett személyek így alkalmasak a határidők ellenőrzésére és betartására, valamint meg tudják határozni, hogy milyen felülvizsgálatokra van szükség. A felülvizsgálatok célja, hogy a hibás munkaeszközök selejtezésre kerüljenek, így növelhető a munkahelyi biztonság. Az olyan cégeknek, ahol nincsenek képzett munkatársak, helyszíni felmérést és felülvizsgálatot biztosítunk. Sikeresen teljesítette egy képzésünket, de további kérdései vannak? Szakképzett munkatársaink a képzések után is rendelkezésükre állnak, ha bármilyen kérdésük lenne a termékekkel vagy a munkavédelmi szabályokkal kapcsolatban.

KRAUSE minőség
A magas minőség, amit képviselünk, nem csupán a véletlen műve, komoly munka áll mögötte. Minden részletre figyelünk: a szállítóinkra, az alapanyagokra és természetesen a termékeinkre. Ebben a szellemben dolgozunk 1900 óta, amikor is megalakult a cég, és így válhatott a cég piacvezetővé a létra és állványrendszerek piacán. A minőségi elvárásaink nem csupán a termékekre vonatkoznak, hanem a szolgáltatásokra is. Legyen szó tervezésről, kivitelezésről vagy tanácsadásról: széleskörű szolgáltatási csomaggal állunk vevőink rendelkezésére.

A KRAUSE mindig tud újat mutatni
Cégünknél mindig előtérbe helyezzük az egyéni megoldásokat. Ez vonatkozik az egyedi vevői igényekre és saját fejlesztéseinkre is. Nem csupán gondolkodunk a következő lépésről, meg is tesszük azt. Csakis így szolgálhatunk minden esetben a legjobb termékekkel. A biztonság mellett a kényelem is prioritást élvez. Aki egyszer a KRAUSE-t választja, az a jövőbe fektet, hiszen termékeinket úgy alkotjuk meg, hogy a későbbi fejlesztéseknek megfelelően könnyen átalakíthatók, utánszerelhetők legyenek.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!