Aktuális hírek és sajtóközlemények

A KRAUSE új, 225 kg terhelhetőségű létrákkal bővítette létra szortimentjét

A különösen nagy terhelésekhez a KRAUSE most három új létramodellt kínál a STABILO termékcsaládon belül, amelyek 225 kg-os terhelésre vannak tesztelve. A megerősített létrák egy vagy két oldalon járható, illetve támasztólétrákként kaphatók. A piacon bevált STABILO létrák ezen új változatai kialakításuknak köszönhetően még nagyobb terhelést is kibírnak, és az adott létra minden már jól megszokott előnyét kínálják. Az egy oldalon járható létrák nagy teherbírású változatát 40 százalékkal magasabb kapaszkodókerettel is felszerelték. Ez még nagyobb biztonságot nyújt – minden felhasználó számára.

KRAUSE 225 kg-StufenLeitern

Egy oldalon járható állólétrák 40 %-kal magasabb kapaszkodókerettel

Az egy oldalon járható állólétrák szinte bárhol gyorsan és egyszerűen felállíthatók. Használat után ugyanolyan gyorsan és helytakarékosan elpakolhatók. A szerszámtálcával ellátott biztonsági kapaszkodókeret hozzáadott értéket kínál a használat során. A szerszámok és anyagok tárolásával a fel- és lemászások száma csökken, ami nemcsak a munkabiztonságra, hanem a hatékonyságra is pozitív hatással van. Az új, nagy teherbírású változatnál a KRAUSE 40%-kal megemelte a kapaszkodókeretet, hogy minden felhasználó számára biztonságos legyen. Ezenkívül a létrát további sarokmerevítőkkel szerelték fel a megnövekedett terhelés elosztására.

A 150 kg-os teherbírású változat minden termékelőnye megmarad. Ide tartozik többek között a stabil biztonsági dobogó csúszásgátló profilozással, a nagy szilárdságú peremezett lépcsőfok-létraszár csatlakozás és a kétkomponensű SafetyCap lábdugók.

Két oldalon járható változat és támasztólétra is elérhető 

A két oldalon járható lépcsőfokos létra mostantól 225 kg-os változatban is elérhető. Ez a létra a normál terhelésű változat összes előnyével rendelkezik. Álló helyzetben különösen alkalmas falakon történő munkára.

A nagy teherbírású létra sorozatot a támasztólétrák teszik teljessé, amely a megnövelt teherbírás érdekében extra széles szárakkal rendelkezik. A 150 kg teherbírású társaihoz hasonlóan a támasztólétrák is rendelkeznek a biztonságos használat érdekében beépített dőlésvédelemmel, és az EN 131 szabvány követelményeinek megfelelő kiegészítő kitámasztóval is felszereltek 12 lépcsőfokos változattól.

Mindhárom létra profilozott és megerősített D-lépcsőfokokkal van felszerelve, így megfelelnek a TRBS 2121-2 szabvány a lépcsők munkahelyként való használatára vonatkozó követelményeinek. Az támasztólétra közlekedési útvonalként is használható, amikor a felhasználó elhagyja a létrát, hogy magasabb vagy alacsonyabb szintre jusson.


További információ a KRAUSE 225 kg terhelhetőségű lépcsőfokos létráiról

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!