Kötött pályás és haszongépjárművek megközelítését szolgáló megoldások alumíniumból

A haszongépjárművek és a kötött pályás járművek megközelítés-technikai megoldásainak vezető szolgáltatójaként tudjuk, hogy mi a fontos ezen járművek napi gyártásában és karbantartásában: a leállások minimálisra csökkentése a munkafolyamatok optimalizálásával, valamint a munka biztonságának maximalizálása. Hiszen csak a mozgó haszongépjármű gazdaságos haszongépjármű.

A KRAUSE megoldások használatával garantálja a haszongépjárművek maximális hatékonyságát, munkahelyi biztonságát és rugalmasságát. Így a munkaállványok, átjárók, dobogók és feljárók beszerzési költségei rövid időn belül megtérülnek.

A helyszíni elemzéstől és a megrendelőkkel szoros együttműködésben megvalósuló projekttervezéstől kezdve, az üzemeink korszerű termelési létesítményeinek testreszabott építésén és gyártásán át a helyszíni összeszerelésig és átvételig a KRAUSE ügyfelei minden szolgáltatást egyetlen forrásból kapnak, és projektcsapatunk egyik munkatársa mindig a rendelkezésükre áll.  

Gurítható, megközelítésre szolgáló szerkezetek:

Rögzített, a megközelítést szolgáló megoldások:

Kivitel típusa:

Kerekek

A megfelelő kerék kiválasztása lehetővé teszi a lehető legjobb mozgathatóságot és a szerkezet kezelését. A talaj jellegétől függően a mobilitás és az üzembiztonság szempontjából meghatározó a méret és az abroncsok, valamint a kerekek fékezhetőségének lehetősége. Számos keréktípust kínálunk Önnek, amelyek a megközelítést segítő szerkezet mobilitását a legkülönbözőbb felületeken is biztosítják.

Az alábbiakban egy kis összeállítást talál kerékkínálatunkból:

standard kerék 160 mm
erősített kerék 160 mm
standard kerék 200 mm
fix kerék 160 mm
standard nyomkarimás kerék 80 mm
forgó kerék szerelőlemezzel

Lépcsőfokok és dobogó anyaga

Annak érdekében, hogy a csúszásállóság még a legkedvezőtlenebb körülmények között és a legkülönfélébb munkakörnyezetben is biztosítható legyen, a megfelelő dobogóburkolat kiválasztása döntő fontosságú. A hozzáférést segítő megoldást az Ön igényeinek legmegfelelőbb burkolattal látjuk el.

Az alábbiakban egy kis összeállítást láthat az R10 – R13 értékelési csoportba tartozó padlóburkolat kínálatunkból:

acél/alumínium járórács R10
acél/alumínium járórács R13
bordázott alumínium
alumínium bordáslemez
perforált acél/alumínium lemez
fa szitanyomott lemez

Egyedi kivitel lehetőségek

Rendszerelemek nagy választékát kínáljuk Önnek egyedi bővítéshez, valamint a megközelítést segítő megoldás munkakörnyezethez és előírásokhoz történő igazodásához.  

Az alábbiakban megtekintheti a rendszerelem-választékunk egy részét:

kivehető korlát
biztonsági ajtó
állítható magasságú lépcső
biztonsági korlát
csatlakozó lemez
vágánybilincs
rövid kitámasztó
központi fék
támasztó elem tányértalppal
elektromos magasságállítás
manuális magasságállítás

Érdeklődés:

Kérdései vannak a kötött pályás és haszongépjárművekhez használható egyedi, alumíniumból készült megközelítést segítő szerkezeteinkkel kapcsolatban? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet speciális szolgáltatásainkról. Örömmel állunk rendelkezésére egy személyes tanácsadás keretében, minden kötelezettség nélkül.

További információ egyedi rendszermegoldásainkról


Minden információt megtalál a kötött pályás és haszongépjárművekhez használható, ügyfélspecifikus egyedi rendszermegoldásainkról az alábbiakban letölthető katalógusunkban
 

 

Katalógus letöltése

 

Aktuális

CORDA állvány – Sokoldalúság és biztonság kezdőknek

Az állvány számos építési és felújítási projekt nélkülözhetetlen segédeszköze. Nemcsak a magasban végzett munkához szükséges méretet, hanem…

További információk >>

KRAUSE ClimTec - hatékony munkabiztonság mindenkinek

A KRAUSE ClimTec munkaállvány innovatív megoldás a nagyobb biztonság és hatékonyság érdekében. A moduláris, háromrészes rendszerben kialakított…

További információk >>

Új egy és két oldalon járható lépcsőfokos teleszkópos KRAUSE létrák

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán…

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!