Kötött pályás és haszongépjárművek megközelítését szolgáló megoldások alumíniumból

A haszongépjárművek és a kötött pályás járművek megközelítés-technikai megoldásainak vezető szolgáltatójaként tudjuk, hogy mi a fontos ezen járművek napi gyártásában és karbantartásában: a leállások minimálisra csökkentése a munkafolyamatok optimalizálásával, valamint a munka biztonságának maximalizálása. Hiszen csak a mozgó haszongépjármű gazdaságos haszongépjármű.

A KRAUSE megoldások használatával garantálja a haszongépjárművek maximális hatékonyságát, munkahelyi biztonságát és rugalmasságát. Így a munkaállványok, átjárók, dobogók és feljárók beszerzési költségei rövid időn belül megtérülnek.

A helyszíni elemzéstől és a megrendelőkkel szoros együttműködésben megvalósuló projekttervezéstől kezdve, az üzemeink korszerű termelési létesítményeinek testreszabott építésén és gyártásán át a helyszíni összeszerelésig és átvételig a KRAUSE ügyfelei minden szolgáltatást egyetlen forrásból kapnak, és projektcsapatunk egyik munkatársa mindig a rendelkezésükre áll.  

Gurítható, megközelítésre szolgáló szerkezetek:

Rögzített, a megközelítést szolgáló megoldások:

Kivitel típusa:

Kerekek

A megfelelő kerék kiválasztása lehetővé teszi a lehető legjobb mozgathatóságot és a szerkezet kezelését. A talaj jellegétől függően a mobilitás és az üzembiztonság szempontjából meghatározó a méret és az abroncsok, valamint a kerekek fékezhetőségének lehetősége. Számos keréktípust kínálunk Önnek, amelyek a megközelítést segítő szerkezet mobilitását a legkülönbözőbb felületeken is biztosítják.

Az alábbiakban egy kis összeállítást talál kerékkínálatunkból:


Lépcsőfokok és dobogó anyaga

Annak érdekében, hogy a csúszásállóság még a legkedvezőtlenebb körülmények között és a legkülönfélébb munkakörnyezetben is biztosítható legyen, a megfelelő dobogóburkolat kiválasztása döntő fontosságú. A hozzáférést segítő megoldást az Ön igényeinek legmegfelelőbb burkolattal látjuk el.

Az alábbiakban egy kis összeállítást láthat az R10 – R13 értékelési csoportba tartozó padlóburkolat kínálatunkból:


Egyedi kivitel lehetőségek

Rendszerelemek nagy választékát kínáljuk Önnek egyedi bővítéshez, valamint a megközelítést segítő megoldás munkakörnyezethez és előírásokhoz történő igazodásához.  

Az alábbiakban megtekintheti a rendszerelem-választékunk egy részét:

YouTube videó a kötött pályás és haszongépjárművekhez használható egyedi rendszermegoldásainkról

Érdeklődés:

Kérdései vannak a kötött pályás és haszongépjárművekhez használható egyedi, alumíniumból készült megközelítést segítő szerkezeteinkkel kapcsolatban? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet speciális szolgáltatásainkról. Örömmel állunk rendelkezésére egy személyes tanácsadás keretében, minden kötelezettség nélkül.

További információ egyedi rendszermegoldásainkról


Minden információt megtalál a kötött pályás és haszongépjárművekhez használható, ügyfélspecifikus egyedi rendszermegoldásainkról az alábbiakban letölthető katalógusunkban
 

 

Katalógus letöltése

 

Aktuális

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a...

További információk >>

KRAUSE lépcsők és áthidalók – könnyű, robusztus és különösen stabil

Az iparban és a kereskedelemben a magasban lévő munkaállomásoknak, gépeknek és járműveknek – legyen az akár rögzített, akár gurítható – folyamatosan...

További információk >>

KRAUSE rögzített létrák – biztonságos, a szabványnak megfelelő és egyedi

A rögzített létra ideális mászási megoldás, ha épületekhez, berendezésekhez vagy gépekhez biztonságosabb és állandó hozzáférésre van szükség. A stabil...

További információk >>
Események

Jelenleg nincs megjelenítendő esemény. A listát folyamatosan frissítjük.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!