Aktuális hírek és sajtóközlemények

Új projektjelentés: SWEG Südwestdeutsche Landesverkehrs-GmbH

A SWEG Südwestdeutsche Landesverkehrs-GmbH, székhelye Lahr (Fekete-erdő), egy közlekedési vállalat, amely fontos szerepet játszik a helyi tömegközlekedésben és teherszállításban Délnyugat-Németországban. Körülbelül 470 autóbuszt, 180 vasúti járművet és 6 teherszállítási dízelmozdonyt tartanak karban, melyeket több telephelyen szervizelnek.

Rögzített tető-munkaállvány elektromos magasságállítással és manuálisan kitolható elemekkel vonatok karbantartásához és javításához

A SWEG gammertingeni Hohenzollerische Landesbahn közlekedési vállalata számára a KRAUSE kifejlesztett egy nulla résméretű rendelkező tető-munkaállványt, amelyet kizárólag a 622-es sorozat "Lint 54" vonataihoz igazítottak. Ez biztonságos hozzáférést biztosít a SWEG dolgozói számára a vonatok tetejéhez, különösen a légkondicionáló rendszerek karbantartása céljából. A KRAUSE megoldása jelentősen csökkenti a vonatok üresjárati idejét, miközben jelentősen megnő az ergonómia és a munkahelyi biztonság. Ez olyan befektetés, amely gyorsan megtérül, és fenntarthatóan növeli a hatékonyságot.


A projektjelentéshez

 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!