Aktuális hírek és sajtóközlemények

Az ünnepi időszakban is biztonságosan: "Secury" állólétra "MultiGrip-System"-mel - a tökéletes karácsonyi előkészületekhez

A magasban végzett munka maximális biztonságot igényel, függetlenül attól, hogy a munkavégzés ipari környezetben vagy otthon történik. Különösen karácsony előtt, amikor a házakat és lakásokat ünnepi díszbe öltöztetik, gyakran használnak különböző munkaeszközöket a dekoráció felhelyezéséhez. A biztonságot azonban ritkán veszik figyelembe, ami balesetekhez vezethet. A biztonságos munkaeszközök elengedhetetlenek, különösen karácsony előtt, amikor az emberek nagy örömmel és lelkesedéssel díszítenek. A stabil és megbízható létrák és fellépők lehetővé teszik, hogy teljes mértékben a díszítésre koncentrálhasson. Legyen szó a magasban lévő fényfüzérek felerősítéséről, vagy a csúcsdísz rögzítéséről a fa legmagasabb pontján - a biztonságnak mindig első helyen kell állnia.

Die KRAUSE Secury mit MultiGrip-System

A KRAUSE, a magasban történő munkavégzés hesseni specialistája felismeri a biztonsági szempontok fontosságát. Ezért fejlesztette ki a "Secury" létrát, egy olyan munkaeszközt, amely nem csak a karácsonyi időszakban, hanem egész évben megbízható társa lesz. A tervezés során egy nagyméretű tárolóval is ellátták, amelyen a díszeket, például gömböket, girlandokat és fényfüzéreket lehet elhelyezni. Ez a praktikus tároló lehetővé teszi a biztonságos hozzáférést a magasabb helyekhez, pl. a karácsonyfához. Nem kell többször fel- és lemászni, és a leesés veszélye is minimálisra csökken. Ezenkívül a tárolótálcába beakasztható a nyolc literes praktikus rendszervödör, amelybe még több karácsonyi dekoráció helyezhető el. Ha a tárolótálcára nincs szükség, a konzol a létraszárba leereszthető, a tárolótálca pedig összecsukható. Így nem lesz útban szállítás vagy tárolás közben.

A "Secury" létra másik jellemzője a csúszásmentes, 100 mm mély, profilozott lépcsőfok, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a kényelmes és biztonságos állást. Ezenkívül a nagyméretű lábak védik az érzékeny padlóburkolatokat. Három méretben kapható, akár 3,70 m-es munkamagasság is elérhető, így akár nagyobb fák is feldíszíthetők. A KRAUSE „Secury“ lépcsőfokos létra "MultiGrip-System"-mel történő használatával a karácsonyfa díszítése során a lehetséges kockázatok minimálisra csökkennek, és a balesetveszély jelentősen mérséklődik. A KRAUSE így aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a karácsony kellemetlen incidensek nélkül teljen. A „MultiGrip-System"-mel ellátott KRAUSE létra a vezető barkács- és szaküzletekben, valamint az online áruházakban kapható, és innovatív megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos a biztonság és a kényelem a karácsonyi díszítés során.

Ha még magasabbra szeretne jutni, a KRAUSE termékportfóliója számos más létrát és feljutást segítő eszközt kínál, amelyek a felhasználó igényeihez igazodnak.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!