25.07.16 13:23 Kor: 5 Jahre
Kategória: News, Presse

A „TeleVario“ KRAUSE csuklós teleszkópos létra beépített szárhosszabbítóval a „felsőosztály“ kategóriában 1,2 értékelést kapta.

A német „Heimwerker Praxis“ magazin rendszeresen végez különböző termékeken igényes gyakorlati teszteket. Ennek során a terméket részletesen tesztelik és több kategóriában értékelik. A létra- és állványgyártás terén nagy múlttal rendelkező KRAUSE létrái mindig dobogós eredményeket érnek el, mint ahogy a magazin aktuális júniusi számában is.


A KRAUSE TeleVario: Tökéletes variálható biztonság
A tesztelt 4x4 fokos „TeleVario“ modell egy igazi multitalentum a létrák és fellépők között. A variálható létra, amelyet a KRAUSE csuklós teleszkópos létraként jellemez, 4x5 fokos kivitelben is kapható. A tesztelt verzió lehetővé teszi a különböző munkálatok elvégzését 5,00 m, a nagyobb kivitel 6,05 m magasságig. A változatosan használható „TeleVario“ mindkét verziója egy termékben egyesíti a támasztó létrák, baklétrák és munkadobogók funkcióit. A szárakhoz integrált 4 kiegészítő szárhosszabbító lehetővé teszi a legnehezebb felállítási helyzetekben, mint pl. lépcsőn is a használatot, amely igazán sokoldalúvá teszi a létrát. Ezenkívül a létra két részre szétszerelve két különálló létraként is használható. Külön kiemelendő a könnyű kezelhetőség, amely által a létra könnyen alkalmazható a különböző szituációkban. A szabadalmazott „ClickMatic-Systemnek “ köszönhetően a létra könnyen átalakítható. Mindez a KRAUSE minőséggel együtt azt eredményezte, hogy a szerkesztőség ajánlja a „TeleVariot“.

A teszt végeredménye: összesített értékelés eredménye 1,2 a felsőosztályban, „a szerkesztőség ajánlásával“ és kiváló ár- és teljesítmény arány
A teszt végeredménye egyértelmű: „A létra stabilan áll, mindig biztonságot nyújt. A létrafokok tartása is nagyon jó, biztos állást tesznek lehetővé. Akinek különböző terepen sokféle munkához szükséges egy létrára, annak a legjobb választás ez a KRAUSE fokos csuklós teleszkóplétra. Csak azt mondhatjuk: „Ajánljuk!“ A „TeleVario“ mind a négy tesztkategóriában „stabilitás (értékelés eredménye 1,2)“, „járhatóság (értékelés eredménye 1,2)“, „kezelés (értékelés eredménye 1,3)“ és „felszerelés (értékelés eredménye 1,3)“ elért összesített értékelés eredménye 1,2 és ezáltal bekerült a KRAUSE termékek hosszú sorában, amelyek a különböző teszteken a legjobb eredményeket érték el. A létra ajánlott fogyasztói ára 350 Euro, amely „nagyon jó ár- és teljesítmény arány“. A „TeleVario“ kapható a szakképzett építő és szakkereskedésekben. További információk a KRAUSE termékekről és szolgáltatásokról a www.krause-systems.com oldalon találhatóak.