KRAUSE teleszkópos létrák – Rugalmas megoldás nehezen megközelíthető helyekhez a háztartásban és az iparban is

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán lehetséges. Ezek azonban sok esetben nem felelnek meg a biztonsági követelményeknek, vagy nehézkes az összeszerelésük és a mozgatásuk.

A KRAUSE teleszkópos létrákat könnyen megvásárolhatja kereskedőinknél személyesen vagy akár online. KRAUSE teleszkópos létrák...egyszerűen több!

KRAUSE egy- és két oldalon járható teleszkópos létrák

Miért válasszon KRAUSE létrát?
 

A KRAUSE több mint 120 éve foglalkozik létrák és állványok gyártásával. Ez a sokéves tapasztalat termékeinken is látszik. A KRAUSE alumínium létrák ideális eszközök mindenki számára. A nagy terhelhetőség, robosztusság és hosszú élettartam a megbízhatóság mellett maximális biztonságot nyújt a munkavégzés során.

Létra tartozékok széles választéka

Az álló- és két oldalon járható létráinkhoztartozékok széles választékát kínáljuk. Az éves matricáktól és az ellenőrzési matricáktól kezdve a fali létratartókon és a tetőcsomagtartókon át a tárolóeszközökig, mint például a válltáska vagy a mágneses szerszámtartó. Használja ki a tartozékok széles választékát és töltse le a ”KRAUSE biztonsági tartozékok” PDF-et. 

GYIK

A KRAUSE lépcsőfokos teleszkópos létrák négy, egyedileg és fokozatmentesen állítható szárhosszabbítóval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a lépcsőkön, sarkokban vagy más akadályokon való használatot.

A biztonsági kapaszkodókerettel és tároló tálcával ellátott egy vagy két oldalon járható létrát (teleszkópos létra) könnyű kezelhetőség jellemzi. A legfelső lépcsőfoktól kezdve a felállítási változattól függően egy vagy két létraszárat helyeznek el. A sima futású, eloxált szárhosszabbítók ezután nagy, belső szárnyas anyák segítségével lazíthatók a magasságkülönbség kiegyenlítése érdekében. A teleszkópos szárak közül egyszerre csak három lehet kihúzva. A külső csúszószerkezet a tartószakaszon akár 1150 mm-ig (a lépcsőfokos két oldalon járható létrán 1110 mm-ig) fokozatmentesen állítható, ezzel a tartománnyal pedig a lehető legnagyobb rugalmasságot teszi lehetővé.

Teleszkópos létráinkat jól felszerelt szaküzletekben és barkácsáruházakban is megvásárolhatja. Ezeknek a vásárlási lehetőségeknek az az előnye, hogy a helyszínen ellenőrizheti a létrákat, és meggyőződhet azok minőségéről. A szaküzletekben gyakran képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy válaszoljon kérdéseire.

Fontos számunkra, hogy Ön kényelmesen megvásárolhassa a kívánt KRAUSE teleszkópos létrát az Ön által preferált módon - akár személyesen egy szaküzletben vagy barkácsáruházban, akár egyszerűen online rendelve az általunk ajánlott online kereskedőknél.

Aktualitások a létrákról

Új KRAUSE lépcsőfokos teleszkópos létra

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán lehetséges. Ezek azonban sok esetben nem felelnek meg a biztonsági követelményeknek, vagy nehézkes az összeszerelésük és a mozgatásuk. A KRAUSE két új…

Bővebben
KRAUSE 225 kg-StufenLeitern

A különösen nagy terhelésekhez a KRAUSE most három új létramodellt kínál a STABILO termékcsaládon belül, amelyek 225 kg-os terhelésre vannak tesztelve. A megerősített létrák egy vagy két oldalon járható, illetve támasztólétrákként kaphatók. A piacon bevált STABILO létrák ezen új változatai…

Bővebben

A létrák számos területen nélkülözhetetlenek, legyen szó akár a háztartásról, az iparról, a létesítménygazdálkodásról, építkezésekről vagy mezőgazdaságról. A létrák lehetővé teszik a hozzáférést olyan magasabban fekvő területekre, amelyek segédeszközök nélkül elérhetetlenek lennének. A létrák…

Bővebben

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!