Megoldások mezőgazdasági gépekhez és járművekhez

A mezőgazdasági gépek és járművek egyre nagyobbak és öszszetettebbek. A karbantartási és takarítási munkák során a gépek használóinak egyre magasabb munkaszintekre kell feljutniuk, ahol minden időjárási körülmény között biztonságosan kell tudniuk állni. A KRAUSE megoldásaival a mezőgazdasági szektor felhasználói a munkaeszközök széles választékának köszönhetően minden helyzetre felkészülhetnek. A praktikus, könnyen mozgatható állólétráktól a nagy alapterületű, főként udvarokban és üzlethelyiségekben hasz- nálatos dobogókon át a speciális kérésekre szabott 
megoldásokig a KRAUSE vásárlói mindig a saját igényeikhez optimálisan illeszkedő terméket kapják.

Az ergonomikus és könnyen használható KRAUSE megoldásokat nagy teherbírás és tartósság jellemzi a mindennapi használat során is. A létra- és lépcsőfokok, valamint dobogók mindig biztonságos fellépést és állást biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is, ráadásul a termékek könnyen tisztíthatók. Az eltört vagy tönkrement termékek egyszerűen utánrendelhetők és könnyedén cserélhetők. Ez vonatkozik a KRAUSE létrák és munkaállványok tartozékainak széles választékára is.
 

Mezőgazdasági járművek szerelési munkái
Mobil elülső munkadobogó
Mezőgazdasági gépek javítása
Mezőgazdasági gépek tisztítása a lépcsőfokos állólétra nagy dobogóval és kapaszkodókerettel segítségével
Professzionális alumínium gurulóállvány kényelmes lépcsőfeljáróval és dupla munkafelülettel
Egy oldalon járható, kis alapterületű alumínium dobogó
Mintavétel tartálykocsi létrán
Karbantartási munkák az R13 lépcsőfokokkal ellátott állólétrával

A rendkívül professzionális mezőgazdasági szektorban az „idő pénz” elv minden eddiginél jobban érvényesül. A KRAUSE termékek csök- kentik az állásidőt, felgyorsítják a szükséges munkafolyamatokat, és a biztonság mellett a munka élvezetéhez is hozzájárulnak. A befektetés gyorsan megtérül, hiszen hosszú évekre biztosítják a termelékenységet és a maximális biztonságot.
 

Előnyök R13 lépcsőfokok és dobogó áttört felületű csúszásmentes perforált lemezzel

A professzionális létrákat robusztusság, stabilitás és tartósság jellemzi. A piszkos, nedves vagy akár sáros munkakörnyezetek követelményeinek való megfeleléshez különösen alkalmasak a lépcsőfokokkal és szükség esetén R13 csúszásgátlási osztályú platformokkal ellátott termékek:

  • Az R13 a legmagasabb statikus súrlódási együtthatóval rendelkező csúszásgátló osztály, amely nagyon magas csúszásállóságot kínál - még olyan körülmények között is, amikor például nagy mennyiségű zsír és olaj halmozódik fel.
  • Beltéri és kültéri használat nagyon szennyezett vagy csúszós felületeken is lehetséges, mint például víz, hó, jég, olaj, zsír, por, granulátum stb.
  • Magas szintű csúszásállóság, mivel a lépcsők a fellépés során megtisztulnak; A szennyeződések, például kosz, sár vagy jég a lyukakon keresztül lehullanak.
  • A teljes egészében alumíniumból készült lépcsők vagy dobogók kopásállóak, szemben a gumi- vagy műanyagbetétes lépcsőkkel.

Előnyök, melyeket Önnek kínálunk:

+ Könnyű, biztonságos és ergonomikus megoldások

+ Csúszásmentes létra- és lépcsőfokok, valamint dobogók

+ Maximális biztonság még kedvezőtlen körülmények között is

+ Teljesen egyedi igényekre szabott megoldások

+ Hosszú élettartamú, könnyen karbantartható termékek

+ Szinte minden termékhez elérhetők kiegészítők és tartozékok

Fellépők és létrák

Dobogók

Állványok és egyedi megolások

Az Ön hozzánk intézett megkeresése:

Kérdése van a mezőgazdasági ágazat számára kínált hozzáférési technológiai megoldásainkkal kapcsolatban? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és tudjon meg többet termékeinkről.

Szívesen adunk Önnek személyesen és kötelezettség nélkül tanácsot:

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!