Háztartási létrák - Nélkülözhetetlen segítők a mindennapokban

A kisebb háztartási munkákat gyakran lehetetlen létra nélkül elvégezni. A háztartási létra ezért a mindennapi élet nélkülözhetetlen része. Legyen szó ablaktisztításról, szekrények portalanításáról vagy felújítási munkálatokról, nélkülözhetetlen segítők.

Egy oldalon járható háztartási létráink közül választhat a STABILO, MONTO és CORDA sorozatból. Az Ön igényeitől függően tökéletes megoldást jelentenek - és nem csak otthonában. STABILO és MONTO sorozatunk két oldalon járható változatban is kapható.

A KRAUSE háztartási létrák 6,30 méteres munkamagasságig kaphatók. Ez azt jelenti, hogy egy háztartási létra nemcsak otthon, hanem (megfelelő talajviszonyok mellett) kültéren vagy a kereskedelmi szektorban is használható. A lépcsőfokoknak és a nagyméretű dobogónak köszönhetően a legtöbb ilyen létra megfelel a TRBS 2121-2 szabványnak, és így munkahelyként is használható.

A különböző modellek lépcsőfokai és dobogói csúszásmentes bordázattal, speciális csúszásgátló betétekkel vagy akár a legmagasabb, R13-as csúszásgátlási osztályba tartozó lépcsőfokokkal ellátott létraként is kaphatók. Minden létránk megfelel az EN 131 szabványnak, és a „Professzionális használat” osztályba tartozik. Ezek a létrák kereskedelmi és magánhasználatra egyaránt alkalmasak.

A még nagyobb kényelem és biztonság érdekében kínáljuk a PlusLine sorozatot, amelyet magasabb biztonsági korlátok, mélyebb lépcsőfokok és nagyobb terpesztés jellemez.

Tudjon meg most többet a háztartási létráink választékáról, felszerelési lehetőségeiről és tartozékairól.

Háztartási létrák széles választékát kínáljuk Önnek, amelyeket jól felszerelt szaküzletekben és barkácsáruházakban, valamint online is megvásárolhat. KRAUSE háztartási létrák... egyszerűen több!

 

Egy oldalon járható háztartási létrák – A klasszikus

A klasszikus háztartási létra az egy oldalon járható létra. Könnyen kezelhető, és számos különböző méretben és kivitelben kapható.

Két oldalon járható háztartási létrák – Nagyobb rugalmasság

A két oldalon járható létrák megkönnyítik a hozzáférést olyan nehezen hozzáférhető helyekhez, amelyeket egyébként nehéz vagy lehetetlen lenne elérni a létra elmozdítása nélkül. Fontos a megfelelő létra kiválasztásakor: a két oldalon járható létrákra csak a fentről számított harmadik lépcső-/ vagy létrafokig szabad mászni (EN 131 - 3. rész).

Miért válasszon KRAUSE létrát?
 

A KRAUSE több mint 120 éve foglalkozik létrák és állványok gyártásával. Ez a sokéves tapasztalat termékeinken is látszik. A KRAUSE alumínium létrák ideális eszközök mindenki számára. A nagy terhelhetőség, robosztusság és hosszú élettartam a megbízhatóság mellett maximális biztonságot nyújt a munkavégzés során.

KRAUSE háztartási létrák - 6,30 méter munkamagasságig

Különböző méretű és magasságú háztartási létrákat kínálunk, így minden igénybevételhez megtalálhatja a megfelelő létrát. A KRAUSE háztartási létrával akár 6,30 méteres munkamagasságot is elérhet. Ez azt jelenti, hogy sok munkát végezhet a házban és a kertben anélkül, hogy aggódnia kellene az elérendő magasság miatt.

A CORDA és MONTO termékcsaládba tartozó háztartási létrák háromtól nyolc lépcsőfokig terjedő méretben kaphatók, és akár 3,70 méteres munkamagasságot is elérhetnek.

STABILO termékcsaládunk 4-18 lépcső-/ vagy létrafok között kapható. A legnagyobb, 4,30 méteres állómagasságú változat akár 6,30 méteres munkamagasságot is lehetővé tesz.

 

A sokrétű változatoknak köszönhetően optimálisan szabályozhatja a munkamagasságot. Ráadásul robusztus és tartós háztartási létráinkkal kiváló minőségű és megbízható terméket kap, amelyet hosszú éveken át élvezhet.

 

Széles választék különböző termékcsaládokból

Ha a tökéletes háztartási létrát keresi, akkor a legjobb helyen jár! Három különböző termékcsaláddal rendelkezünk, amelyek minden célcsoport számára kínálnak megfelelő létrát sokféle tulajdonsággal.

STABILO - A professzionális ipari és szakipari felhasználásra szánt programunk

A STABILO létrák maximális biztonságot és tökéletes ergonómiát garantálnak minden magasban végzett munka során. Kifejezetten folyamatos használatra és maximális terhelésre tervezték őket. A mindennapi használat során a könnyű kezelhetőséget maximális kényelemmel kombinálják. A STABILO létrák 4-18 lépcső-/ létrafok között kaphatók. Akár 4,25 méteres állómagassággal 2,85 és 6,25 méter közötti magasságok érhetők el.

MONTO - Rendszeres használatra szánt programunk

Univerzális és gyakori használatra. A széles termékválaszték minden területen nyugodt és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A MONTO létra modelltől függően 3 és 8 lépcsőfok között kapható. Akár 1,70 méteres állómagassággal 2,65-3,70 méteres magasságok érhetők el.

CORDA - Alkalomszerű, otthoni használatra szánt programunk

A CORDA létrával könnyedén, biztonságosan és költséghatékonyan juthat el magasabb helyekre. A létra 3 és 7 lépcsőfok között kapható. Az 1,65 méteres állómagassággal 2,60-3,65 méteres magasságok érhetők el.

Innovációk - „Made by KRAUSE“

Minden KRAUSE létrát folyamatosan javítunk a folyamatos fejlesztés és a saját termékkutatás és -fejlesztés innovációi révén. Maximális teljesítményt és minőséget nyújtanak, és minden versenykörnyezetben meggyőzőek. Rendszeres, független tesztek igazolják, hogy a KRAUSE létrák teljesítmény és megbízhatóság tekintetében mindig a legjobb értékeket érik el. Az alábbiakban két kiemelkedő innovációt talál:

  • MultiGrip-System – „Nagyobb munka- és tárolófelület lépcsőfokos létrákhoz"
  • PlusLine – A Plus biztonság, kényelem és ergonomia!

Video: KRAUSE MultiGrip-System

Video: KRAUSE Safety PlusLine

Változatok széles választéka – Tulajdonságok „made by KRAUSE“

A „made by KRAUSE” további kiemelkedő tulajdonságai már beépültek a KRAUSE-létracsalád sorozatgyártásába:

  • Különböző tárolófelületek (kábeltartóval, itegrált vödörtartóval, szerszámtárolási lehetőséggel, lerakótálcával stb.) a nagyobb kényelemért
  • Különböző kapaszkodókeret magasságok a nagyobb biztonság és hátkímélő munka érdekében
  • A szárak kivitele lehet alumínium, eloxált alumínium, porfestett stb.
  • Különböző csuklórendszerek
  • Különböző dobogó kivitelek a nagyobb csúszásállóság és kényelmes állás érdekében
  • Többféle lépcsőfok/ létraszár csatlakozás
  • 80 mm, 100 mm + 125 mm mély lépcsőfokok a nagyobb biztonság és kényelem érdekében
  • Különböző lábdugók a csúszásvédelem és padlóvédelem érdekében

Biztonságos fellépés minden szituációban az R13 lépcsőfokokon

A KRAUSE háztartási létra R13-as csúszásgátlási osztályú lépcsőfokokkal is kapható. Ez számos előnyt kínál a felhasználó számára. A nyitott lyukmintázatú, öntisztuló lépcsőfokok még a legkedvezőtlenebb körülmények között is maximális biztonságot nyújtanak, és könnyen tisztíthatók. A lépcsőfokok profilozása megakadályozza a szennyeződés, sár, hó vagy jég megtapadását, mivel a szennyeződés a lyukakon átesik. A létrára történő fellépés során történik meg az öntisztító folyamat.

Ellentétben a piacon kapható számos más R13 lépcsőfokkal, amelyek kiegészítő gumi vagy műanyag betétekkel rendelkeznek, a KRAUSE R13 lépcsőfok teljes egészében alumíniumból készül, nem éri további kopás. Hatékonyság és tartósság, amelyet a KRAUSE termékek felhasználói nagyra értékelnek. A lépcsőfokokon kívül az egy oldalon járható háztartási létra dobogója is csúszásgátlóval van ellátva.

KRAUSE SafetyServices – Nagyobb biztonság cége számára

Vegye igénybe Helyszíni felülvizsgálat szolgáltatásunk vagy vegyen részt egyik szemináriumunkon, hogy a jövőben maga is felül tudja vizsgálni létráit. Ismerje meg felhasználói és termékoktatások létrákról hogy megalapozott tudást kapjon a KRAUSE termékek biztonságos kezeléséhez.

Újdonságok a létrákról

Új KRAUSE lépcsőfokos teleszkópos létra

A lépcsőházakban vagy a nagy lépcsőfokokkal rendelkező területeken a létrák használata általában csak segédeszközökkel lehetséges, ha egyáltalán lehetséges. Ezek azonban sok esetben nem felelnek meg a biztonsági követelményeknek, vagy nehézkes az összeszerelésük és a mozgatásuk. A KRAUSE két új…

Bővebben
KRAUSE 225 kg-StufenLeitern

A különösen nagy terhelésekhez a KRAUSE most három új létramodellt kínál a STABILO termékcsaládon belül, amelyek 225 kg-os terhelésre vannak tesztelve. A megerősített létrák egy vagy két oldalon járható, illetve támasztólétrákként kaphatók. A piacon bevált STABILO létrák ezen új változatai…

Bővebben

A létrák számos területen nélkülözhetetlenek, legyen szó akár a háztartásról, az iparról, a létesítménygazdálkodásról, építkezésekről vagy mezőgazdaságról. A létrák lehetővé teszik a hozzáférést olyan magasabban fekvő területekre, amelyek segédeszközök nélkül elérhetetlenek lennének. A létrák…

Bővebben

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!