Aktuális hírek és sajtóközlemények

A létrákat és állványrendszereket gyártó, alsfeldi központú KRAUSE új weboldallal büszkélkedhet

A KRAUSE egy 1900-ban alapított, hagyományokat követő német cég, amely a magasban végzett munkálatokhoz gyártott eszközeivel a magas minőséget, a biztonságot és az innovációra való törekvést képviseli. Termékkínálatunkban minden magasban végzett munkához talál megfelelő eszközt. Manapság a vásárlási döntések több mint kétharmada online történik, ezt a KRAUSE marketinggel foglalkozó szakemberei is pontosan tudják. A KRAUSE vállalt pontosan ezért már évek óta folyamatosan invesztál az internetes jelenlét megerősítésébe. Annak érdekében, hogy a márkát, a termékeket és a szolgáltatásokat még inkább elérhetővé tegye meglévő és jövőbeli ügyfelei számára, a KRAUSE teljesen újjáépítette online jelenlétét. A hangsúlyt a célcsoportok igényeire fektette. A teljes weboldal most új és modern kialakítással jelenik meg, illetve figyelembe veszi a jelenlegi felhasználói szokásokat és technikai követelményeket. A vizuális megjelenés modernizálása mellett a tartalom frissítése is fontos szempont volt. Az oldal mobil eszközökön is optimálisan megjeleníthető, és nagyon könnyen használható.

 

Új magyar weboldal

Nagyobb átláthatóság a termék- és szolgáltatásportfólióban


Termékkínálatunk három termékcsaládra oszlik: STABILO, MONTO és CORDA. A weboldal magában foglalja az összes KRAUSE terméket és átfogó képet nyújt a széles választékról. Az egyes termékoldalakon megtalálható minden műszaki információ, képi anyag, valamint a termékhez illeszkedő tartozékokat és pótalkatrészeket, és a kapcsolódó letölthető információs anyagokat is tartalmazzák. A táblázatokban minden esetben megtalálhatók a kiválasztott termék paraméterei, részletei.

Az egyes termékcsaládokon belül különböző terméktípusokra is szűrhet, úgy mint létrák, fellépők vagy gurulóállványok. A könyvjelzők segítségével lehetősége nyílik a termékekre vonatkozó információk kigyűjtésére azok későbbi megtekintésére, kinyomtatására. Az egyedi rendszermegoldások felülete is átalakult, így a látogatóknak lehetősége van mind az egyedi, mind az ügyfélspecifikus szerkezetek megismerésére. Hogy minél több információt oszthassunk meg az egyedi szerkezetekkel kapcsolatban, a már elkészült egyedi megoldásokhoz kapcsolódó projektjelentéseket is közzétettünk új weboldalunkon.

Az egyszerű menükezelésnek köszönhetően minden információ könnyen és gyorsan megtalálható. Az aktuális hírek, rendezvények és oktatások időpontjai több aloldalon is megtekinthetők.

 

Okos design a mobil eszközökhöz is

Mivel az új weboldal teljes mértékben mobileszköz kompatibilis, így bármilyen helyszínen, legyen az egy építkezés, termelőüzem, barkácsüzlet vagy akár otthonában a kanapén ülve megtalálhatja az Ön számára legideálisabb eszközt a magasban történő munkavégzéshez. Az adaptív kialakításnak köszönhetően, amely mindig az adott eszközhöz alkalmazkodik, az oldal áttekinthető és felhasználóbarát módon jelenik meg minden képernyőn.

Közvetlenül a mobileszközén keresztül léphet kapcsolatba a KRAUSE csapatával.

Az új weboldallal a KRAUSE minden vásárlónak, érdeklődőnek, partnernek és viszonteladónak számos funkciót, információt, videót, letölthető anyagot kínál a teljes termékportfólió bemutatásával. Minden egyéb információt megtalál új weboldalunkon: https://www.krause-systems.hu

 

A fent szereplő szöveg és a hozzá tartozó digitális képi anyag szabadon használható.
 

Felelős:                                                                                                További információért keressen minket az alábbi elérhetőségen:

KRAUSE Kft.                                                                                         Pécsi Noémi
Tolmács. u. 7.                                                                                      Telefon: +36 23 522 401
H-2030 Érd                                                                                            Mobil: +36 30 289 8956
Telefon: + 36 23 521 130                                                                    Fax: +36 30 365 109
Fax: +36 23 365 109                                                                            E-mail: noemi.pecsi(at)krause-systems.hu
E-mail: info(at)krause-systems.hu

                                                                                                         

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!