Aktuális hírek és sajtóközlemények

Új animált KRAUSE technikai videók a ProTec gurulóállványok gyors összeszereléséhez

A KRAUSE ProTec sorozat robusztus gurulóállványai évek óta kiváló minőségű munkaeszközként szolgálnak az ambiciózus iparosoknak és a barkácsolás szerelmeseinek nagy igénybevételű munkáknál. A sorozat különböző modellekből áll, amelyek sajátos jellemzőkkel és előnyökkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a különböző munkakörnyezetek követelményeinek. Most három animációs videó készült el, amelyek jobban szemléltetik a gurulóállványok közötti különbségeket a kialakítás és a használat tekintetében.

KRAUSE ProTec 1000 használat közben

ProTec gurulóállványok összehasonlítása

A klasszikus ProTec alumíniumból készült gurulóállványt robusztus kialakítás és sokoldalúság jellemzi. Akár 12,30 m-es munkamagasságával biztonságot és rugalmasságot kínál a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Das ProTec XS besticht durch seine klappbare Grundeinheit, die es kompakt und leicht transportierbar macht. Es ist ideal für den Einsatz auf engem Raum oder auf Baustellen mit begrenztem Platzangebot.

A ProTec XS lenyűgözően kompakt és könnyen szállítható, összecsukható alapegységével. Ideális szűk helyeken vagy korlátozott helyű építkezéseken való használatra.

A két újabb modell, a ProTec 1000 és a ProTec XS 1000 hasonló előnyöket kínál, mint a fent említett modellek, de nem rendelkeznek alaptartóval. Ennek eredményeképpen kisebb helyigényűek, és alapfelállásban könnyen átférnek az ajtókon, így ideálisak a beltéri munkákhoz is. A kerekek közvetlenül a függőleges keretbe vannak beépítve, ami még egyszerűbbé teszi az összeszerelést és a szétszerelést.

Ez a ProTec XS ECO állványra is vonatkozik. Alacsony, mindössze 3,60 m-es munkamagasságának köszönhetően alacsony magasságban is alkalmas a biztonságos beltéri és kültéri használatra. A GuardMatic korlátkeretek elhagyásával ebben a magasságban a ProTec XS ECO költséghatékony alternatívát jelent.

Maximális biztonság a GuardMatic rendszernek köszönhetően

A ProTec XS ECO kivételével a sorozat összes gurulóállványa az innovatív KRAUSE GuardMatic rendszerrel van felszerelve, amely maximális biztonságot nyújt az összeszerelés és a szétszerelés során. Ez a rendszer akár 45 %-os időmegtakarítást tesz lehetővé, és maximális stabilitást garantál a magasságban. Az innovatív korlátkeretek a korlátot, a térdvédelmet és az átlós merevítőt egyetlen alkatrészben egyesítik, így a szerelés egyszerű és biztonságos. A korlátkeret rögzítése a következő, magasabb járólapra történő fellépés előtt biztosítja a biztonságos összeszerelést. A teljes védőkorlát és ezáltal a zuhanás elleni védelem biztosított a járólapon történő közlekedés során.

A KRAUSE számára a biztonság a legfontosabb, függetlenül attól, hogy a ProTec gurulóállványok melyik változatát választják a felhasználók. A KRAUSE gurulóállványoknál minden biztonsági szempontból fontos termékjellemző alapfelszereltség, és növeli a munkavédelmet és a termelékenységet. A ProTec sorozatban ezek közé tartoznak különösen a következők:

1. Gyorsabb felépítés és egyszerűbb szállítás:

  • Minden állvány sorozat gyorsan felépíthető, könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható
  • A szerelést az erőzáró, félautomata csatlakozók teszik egyszerűvé és könnyűvé

2. Biztonság és minősítés:

  • Minden állvány TÜV által minősített az EN 1004-1 szabványnak megfelelően
  • Terhelhetőségük 200 kg/m²

3. Biztonsági jellemzők:

  • Időjárásálló és csúszásmentes járólapok a biztonságos állás érdekében
  • Biztonságos mászás a csúszásmentes, profilozott függőleges keretek létrafokain
  • Fékezhető kerekek biztosítják a kényelmes és biztonságos mozgatást

4. Fenntarthatóság:

  • A kiváló minőségű anyagok, például alumínium, acél és fa felhasználásának, valamint a robusztus szerkezetnek köszönhetően az állvány tartós és hosszú ideig használható
  • Az állvány minden eleme külön-külön is megvásárolható

Gurulóállvány felépítése animált videón

A rendszer használatának bemutatására és az egyszerű és gyors összeszerelés demonstrálására, még nagy munkamagasságok esetén is, a KRAUSE animációs videókat készített a ProTec, ProTec XXL és ProTec XS modellekhez. Még ha a videók nem is összeszerelési videóként értelmezendők, mivel az összeszerelés alacsonyabb munkamagasságoknál eltérő, a videók bemutatják az alapvető eljárást és a GuardMatic-System korlátkereteinek használatát az állványon. A videók célja az is, hogy az egyes modellek közötti különbségek bemutatásával megkönnyítsék az érdeklődők számára a vásárlást.

A termékek mellett a KRAUSE átfogó After-Sales szolgáltatásokat kínál, például összeszerelési és használati utasításokat, letölthető termékvideókat és a létrák, gurulóállványok és egyéb munkaeszközök éves ellenőrzéséről szóló oktatásokat.


További információ a ProTec gurulóállvány sorozatokról

 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!