Aktuális hírek és sajtóközlemények

Egy nagy klasszikus új köntösben – KRAUSE Treppy két oldalon járható összecsukható fellépő eloxált szárakkal

Minden olyan munkához, ahol a tisztaság kiemelt fontosságú, a KRAUSE évek óta gyárt már eloxált szárakkal ellátott létrákat. Viszont most először kínál fellépőt is ilyen kivitelben – a Treppy két oldalon járható összecsukható fellépő eloxált szárakkal most egy újdonság a KRAUSE széles termékkínálatában.

KRAUSE "Treppy" eloxált összecsukható fellépő

Tökéletes társak a kis magasságban végzett munkákhoz: KRAUSE összecsukható fellépők

A fellépők hasznos és sokoldalú megoldást jelentenek számos háztartási, barkácsolási és munkahelyi feladathoz. A gyakran túl nagy és nehezen kezelhető létráktól eltérően a fellépők könnyű és helytakarékos alternatívát kínálnak, hiszen elegendő munkamagasságot biztosítanak számos munkához. Kis súlyuknak és kompakt méretüknek köszönhetően könnyen kezelhetők, és használat után gyorsan összecsukhatók.

Az évek óta nagy sikert arató Treppy különösen könnyű, és kis helyen is egyszerűen összecsukható. Az integrált merevítő és a nagy, 350 x 200 mm méretű állófelület biztosítja a biztonságos használatot és a kényelmes állást. Stabil, ütésálló fémcsuklók és csúszásmentes lábdugók teszik teljessé a rugalmasan használható fellépő jellemzőit, mellyel a felhasználók akár 2,45 m munkamagasságot is elérhetnek.

Mivel a fellépőt számos esetben használják olyan munkákhoz, ahol a kezek bekoszolódása nem megemóngedett, a KRAUSE az állólétrákhoz hasonlóan a Treppyt is bevette az eloxált szárakkal ellátott termékek csoportjába.

Az eloxált szárak biztosítják a tisztaságot

Az eloxálás az alumínium kezelésére szolgáló eljárás, amelyben elektrokémiai eljárással oxidréteget hoznak létre az anyagon. Az oxidréteg védőréteget képez az alumíniumon. Az eloxálási eljárás különlegessége, hogy az alumíniumra nem kerül további réteg. Az oxidréteg teljesen beépül az anyagba, és szilárd molekuláris kötést képez.

Ezeknek a speciális létraszáraknak az a fő előnye, hogy az eloxálás hatékonyan megakadályozza, hogy az alumínium beszennyezze a kezet. Az eredmény egy különösen sima felület, amelyen alig tapad meg szennyeződés. Ezenkívül a fellépő gyorsan és egyszerűen tisztítható. Ezek a tulajdonságok különösen népszerűvé teszik a tapétázók és festők körében, valamint a higiéniailag érzékeny munkaterületeken, mint például orvosi rendelők, gyógyszertárak vagy laboratóriumok. De például az irodákban a magasabban lévő szekrények elérése vagy otthon, a függönyök felakasztása során is előnyt jelent az eloxált fellépő tisztasága. A színezett szárak időtálló eleganciát is adnak a fellépőnek, amely így tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!