Aktuális hírek és sajtóközlemények

CORDA állvány – Sokoldalúság és biztonság kezdőknek

Az állvány számos építési és felújítási projekt nélkülözhetetlen segédeszköze. Nemcsak a magasban végzett munkához szükséges méretet, hanem biztonságot és stabilitást is nyújtanak a felhasználó számára. A KRAUSE CORDA sorozat állvány változatai megbízható támogatást nyújtanak a magánszemélyeknek és a barkácsolóknak projektjeikhez. A robusztus kialakítás, az egyszerű összeszerelés és a magas biztonsági előírások mellett a különböző változatokban kapható állványokat mindenekelőtt a kiváló ár-érték arány jellemzi.

A sokoldalú csuklós állvány használat közben.

CORDA állványok összehasonlítása

A CORDA állvány-program általános alkalmazási területei változatosak, és a lakások és házak felújítási munkáitól a homlokzati javításokig vagy a tetőszerkezeti munkákig terjednek.

Az összecsukható állvány 2,80 méteres munkamagasságot ér el. Az első összeszerelés után csak két részből áll, ami nemcsak a szállítást, hanem az összeszerelést és a szétszerelést is megkönnyíti. A kisállvány egy kicsit magasabb, 3,00 m-es munkamagassággal, az egyik oldalon görgőkkel és nagyobb munkafelülettel. Lépcsőállásban is használható.

A 2,90 m munkamagasságú összecsukható állvány szintén ebbe a kategóriába tartozik. Négy fékezhető kerékkel és sima futású összecsukható kerettel rendelkezik. A szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz a járólap függőlegesen beakasztható az összecsukott állványba. Az egész állvány ezután a bolygó kerekeksegítségével ergonomikusan mozgatható.

A 2,80 m munkamagasságú dobogós állvány még nagyobb munkaterületet biztosít a felhasználók számára. Két összecsukható állványból áll, amelyek munkaterületét egy harmadik munkaállvány tovább növeli. A nagy munkafelület rengeteg helyet kínál az embereknek, az anyagoknak és a szerszámoknak. Szükség esetén a két összecsukható állvány külön-külön is használható.

A 4,00 m és 5,00 m munkamagasságban kapható szerelőállványokkal magasabbra is juthat. A két széles kiegészítő kitámasztó, amelyek a nagyobb változatban egyoldali bolygó kerekekkel is fel vannak szerelve, biztonságos állást biztosítanak. Ugyanez vonatkozik a sokoldalú csuklós állványra is. Egy olyan létraállvány rendszer, amely akár 4,85 m munkamagasságú munkaállványként, két különálló, akár 14 lépcsőfokos támasztólétraként vagy két csuklós két oldalon járható lépcsőfokos létraként, egyenként akár 2 x 7 létrafokos létraként is használható.

Alkalomszerű használatra szánt állvány a magánszektorban

A CORDA állványt kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy biztonságos és stabil megoldást biztosítson a magasban végzett munkához, legyen szó festési és felújítási munkákról vagy a nehezen hozzáférhető otthoni területek eléréséről. A CORDA termékcsalád állványait könnyű kezelhetőség és összeszerelhetőség jellemzi. Gyorsan és egyszerűen össze- és szétszerelhetők. Emellett robusztus kialakításuk és megbízható stabilitásuk biztonságos munkakörnyezetet biztosít a felhasználók számára. Az otthoni alkalmazások széles skálájához használhatók. Ideálisak olyan munkákhoz, mint a falak és mennyezetek festése, ereszcsatornák tisztítása, lámpatestek felszerelése vagy a garázsban vagy pincében lévő magas polcokhoz vagy szekrényekhez való hozzáférés. Mozgathatóságuknak köszönhetően könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, ami tovább növeli sokoldalúságukat.

Összességében a KRAUSE CORDA termékcsaládjának állványai praktikus és biztonságos megoldást kínálnak az alkalomszerű magasban végzett munkákhoz. Könnyű használatuk, robusztus felépítésük és sokoldalúságuk révén értékes segítői minden barkácsolónak. A KRAUSE szinte minden termékét a TÜV Süd tesztelte és tanúsította.

Minőség, amire számíthat

A KRAUSE név évtizedek óta a minőség és a megbízhatóság szinonimája. A vállalat küldetésének tekinti, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági, funkcionális és tartóssági követelményeknek. Ez alól a CORDA állványok sem kivételek. Kiváló minőségű anyagokból és szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek, robusztus és megbízható eszközként szolgálnak a magasban végzett munkához. Minden KRAUSE termékhez tartozékok és pótalkatrészek széles választéka áll rendelkezésre. Ezenkívül a KRAUSE weboldalán rengeteg további információ, letölthető összeszerelési és használati útmutató, valamint számos gyakorlati tipp található a termékek használatához.

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!