Aktuális hírek és sajtóközlemények

Az eredeti Krause jégmentesítő állványrendszer: Tökéletes biztonság minden szállításhoz, egész évben.

A közlekedésbiztonság csökkenése leginkább a téli időszakban jelentős. A tehergépjárművek tetején maradt jég és hó miatt sajátos veszélyhelyzetek állnak elő – a lehulló jég- és hómaradványok gyakori kiváltó okai olyan veszélyes közlekedési szituációknak, amik balesetekhez vagy súlyos sérülésekhez vezetnek.

KRAUSE Jégmentesítő állvány gurítható kivitelben

KRAUSE Jégmentesítő állvány gurítható kivitelben

Emiatt minden gépkocsivezető kötelezettsége, hogy a vezetést megelőzően hó- és jégmentesítse a gépjármű tetejét, illetve eltávolítsa róla a faágakat és lombokat. Ha a szabályok be nem tartása miatt károkozás történik, a felelősség a sofőrt terheli. A vállalkozóknak ennek megfelelően kell utasítaniuk és tájékoztatniuk az alkalmazottjaikat.  Ősszel és télen rossz időjárási körülmények közt a fent említett, pótkocsi tetejét terhelő elemek eltávolítása – különösen nagyméretű gépjárművek esetében- nehézkessé válik. A létra- és állványtechnológia területén tradicionális márkaként ismert KRAUSE bemutatja innovatív megoldását erre a problémára: Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszert.

A tökéletes megoldás a biztonságos vezetéshez egész évben

A Krause jégmentesítő állványrendszere a tökéletes megoldás, ha a gépjármű tetejét bármiféle szennyeződéstől meg kell tisztítani. A rendszer egész évben használható és kitűnő hozzáférést biztosít. Az alsfeldi székhelyű gyártó rendszere nagyszerű megoldás a vállalatok és a járművezetők számára. Különböző méretekben kapható 6m-től 15m-ig, így bármilyen teherautóhoz vagy haszongépjárműhöz alkalmas. A csúszásmentes acélrácsos lépcsőfokok maximális biztonságot nyújtanak fel- és leszálláskor. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és biztonságosan elérjék a munkaállványt. Az alsfeldi szakemberek magasban végzett munkákhoz kifejlesztett rendszere nem csak őszre és télre alkalmas, egész évben optimális feltételeket biztosít a gépjárművek tisztításához vagy karbantartásához. A háromrészes oldalvédelemnek és a perforált acél járólapoknak köszönhetően a TÜV-minősítéssel rendelkező, magasba feljutást segítő eszköz biztonságos és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé bármely időjárási körülmények közt.

Tökéletesen illeszkedik bármilyen talajhoz, egyedileg konfigurálható

Még a talaj felülete sem számít, mert az állványrendszer a fokozatmentesen szintezhető, menetes talpaknak köszönhetően egyenetlen talajon is stabilan használható. Optimálisan igazítható a meglévő talajviszonyokhoz. Mobil használatra szükség esetén kerekkel ellátott típus is létezik a kínálatban. A speciális igényekhez a KRAUSE számos bővítményt fejlesztett ki és hasznos kiegészítőket kínál, így az állvány minden szituációban tökéletes munkaeszköz. Például a korlátkiegészítő készlet segítségével az alsó, második járólap teljes értékű járófelületként is használható. Az opcionálisan rendelhető kemény műanyag fejű jégkaparó lehetővé teszi a jégtáblák összetörését. Extra hosszú nyelének, valamint a fején elhelyezkedő gumiszegélynek köszönhetően könnyedén eltávolítja a havat és a jeget. Használat után biztonságosan és helytakarékosan tárolható a tartójában. Egy figyelmeztető táblával ellátott lezárókorlát készlet a lépcsőfeljáróknál meggátolja, hogy illetéktelen személyek feljuthassanak az állványra.

Az eredeti – német egyesületek által ajánlott!

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszert számos német egyesület és szervezet ajánlja. Ez a megfelelő megoldás kamionos pihenők, vállalatok és közintézmények számára.


További információ a KRAUSE jégmentesítő állványról

 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!