Aktuális hírek és sajtóközlemények

A KRAUSE alaptartó nélküli gurulóállvánnyal bővíti a ProTec termékcsaládot

A KRAUSE MONTO ProTec sorozat évek óta kínál magas minőségű, fokozottabb igénybevételt jelentő felhasználási területen alkalmazott gurítható munkaállványokat ambíciózus szakemberek részére. A három jelenlegi gurulóállvány, amelyek akár 12,30 m-es munkamagasságukkal biztonságot és rugalmasságot nyújtanak a nagy magasságban végzett munkák során, most két további, alaptartó nélküli modellel bővülnek.

KRAUSE ProTec 1000-es gurulóállvány használat közben

KRAUSE ProTec 1000-es gurulóállvány használat közben

Azok a partnerek, akik a ProTec család után érdeklődtek, eddig a klasszikus, azaz az összecsukható a ProTec XS és a széles kivitelű ProTec XXL alumínium gurulóállványok közül választhattak.  Ezeket most kibővítettük a ProTec 1000 és a ProTec XS 1000 alaptartó nélküli gurulóállványokkal. A két új állvány alapegységei a kisebb támasztófelületnek köszönhetően könnyen mozgathatók az ajtónyílásokon keresztül, így ideálisak a beltéri munkálatokhoz. A kerekek közvetlenül a függőleges keretbe vannak behelyezve, ami még gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a gurulóállványok összeszerelését és bontását. Mint minden ProTec gurulóállvány, az új modellek is tartalmaznak két 1 méteres függőleges keretet, amelyek a 2 méteres függőleges kerethez illeszthetők, így rugalmassá teszik az állvány felépítését.  

Mindkét új modell teljes munkamagassága 12,20 m, illetve 11,70 m és az innovatív KRAUSE GuardMatic rendszerrel vannak felszerelve. Ez gondoskodik a KRAUSE állványok összeszerelése és a bontása során a maximális biztonságról, a stabilitásról a magasban, mindezt 45%-os időbeli megtakarítással és az egyes alkatrészek egyszerű kezelhetőségével és logisztikájával. Az új korlátkeretek ötvözik a kapaszkodót, térdvédelmet és átlós merevítőt, valamint az alattuk lévő járólapról vagy a talajról könnyen felhelyezhetők. A járólapok közti átjárás során mindig egy teljes korlátrendszer nyújt védelmet a lezuhanás ellen. Mivel az alkatrészek száma jelentősen lecsökkent, az állványok szállítása és mozgatása is egyszerűbbé vált. Az állvány 6 ponton biztosított, így maximális biztonság érhető el a magasban. A szállítás és a tárolás során az átlós merevítők helytakarékosan összecsukhatók és rögzíthetők.  

Akár a klasszikus ProTec gurulóállványok, akár az összecsukható ProTec XS sorozat, akár a széles kivitelű ProTec XXL mellett döntenek az érdeklődők, a KRAUSE gurulóállványainál mindig a maximális biztonság a legfontosabb. A KRAUSE-nál minden biztonsági szempontból fontos termékjellemző az alapfelszereltség részét képezi. A gurulóállványoknál alkalmazott megoldások növelik a munkavédelmet és a termelékenységet.  

Ezenkívül a KRAUSE gurulóállványok felhasználói olyan átfogó szolgáltatásokat vehetnek igénybe az értékesítést követően, mint pl. az felépítési és használati útmutatók, letölthető termékvideók, terméktámogatás, illetve a létrák és gurulóállványok éves ellenőrzésére szolgáló oktatások. 

Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!