31.08.16 09:19 Kor: 3 Jahre
Kategória: Presse

„Egyedi megoldások kötött pályás járművekhez“
KRAUSE bemutatja innovatív egyedi megoldásait

A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik alumíniumból a magasban történő munkavégzéshez szükséges feljárók és munkafelületek terén. A klasszikus eszközök, mint létrák, fellépők és gurulóállványok mellett cégünk egyedi és gyakorlatias megoldásokat áll vásárlói rendelkezésére. Mindemellett a különféle ágazatok részére speciális információs anyagokkal is rendelkezésre állunk. A megoldások szinte végtelen sokfélesége, úgy, mint pl. lépcsők, dobogók, munkaállványok és áthidalók lehetőséget adnak arra, hogy ügyfeleink kívánságait tökéletes minőségben megvalósítsuk. Az „Egyedi megoldások kötött pályás járművekhez“ prospektusunkban számos speciális megoldást foglaltunk össze. Ezek a KRAUSE-megoldások nem csak a kötött pályás járművek gyártása és karbantartása során alkalmazhatóak, hanem hasonló, közlekedéssel kapcsolatos vállalatok számára is megoldást nyújthatnak.


[Translate to Hungarian:] Sonderlösungen für Schienenfahrzeuge

Teljes szolgáltatás a kötött pályás járművek terén minden projektre
A saját tervezésnek, gyártásnak és szerelésnek köszönhetően a hesseni nagy hagyományokkal rendelkező vállalt a legnagyobb projekteket is gyorsan és hatékonyan viszi keresztül. A KRAUSE egyedi modulrendszere egy racionális és különösen gazdaságos kivitelezést tesz lehetővé. Az első helyszíni felméréstől az alapadatok összegzésén, a részletes tervrajzon és a gyártáson át a helyszíni összeszerelésig a vállalat kifejezetten a kötött pályás járművekkel dolgozók részére teljeskörű szolgáltatást nyújt. Minden szerkezet igényre szabható és többnyire kívánság szerint bővíthető. Minden esetben léteznek gördíthető vagy rögzített megoldások. Alapvetően minden feljáró-megoldás tökéletesen igazítható az épület- vagy a munkavégzés helyének adottságaihoz, ennek köszönhetően pedig a gazdaságosság és munkavédelem terén is a maximumot nyújtják. A sokféle manuális és elektromos beállítási lehetőségnek köszönhetően az ügyfél igényeit kiszolgálva érhető el a maximális hatékonyság.

A KRAUSE-kínálata többek között a következőket tartalmazza: Oldalsó munkafelületek, tető-munkafelületek, feljárók, vágányáthidalók, aknadobogók, és függesztett tető-munkafelületek, mindezek minden lehetséges kivitelben és verzióban. A választható kontúrhoz igazításnak köszönhetően egy egybefüggő munkafelület alakítható ki. Az egyes rendszermegoldások gyakorta kombinálhatóak egymással, így minden biztonságos és kényelmes munkafelület iránti igényt kielégítenek. A hasznos kiegészítők, mint a kivehető korlát, különféle típusú kerekek, vágányszorítók stb. a kivitelezés terén nem hagynak nyitott kérdéseket.

Kapcsolódó tevekénységekkel – mint a termék-felülvizsgálat, használatba adás, -vétel, tartozékok pótlása és az after-sales támogatás – zárul le a kötött pályás járművekkel kapcsolatos szolgáltatások sora.

Minden kötött pályás járművel kapcsolatos munkafelület-megközelítési megoldás egy prospektusban
A prospektus 32 oldalon keresztül mutatja be a kifejezetten kötött pályás járművekre vonatkozó termékek és szolgáltatások széles választékát, valamint megtekinthetőek a különféle kivitelezési megoldások és tartozékok is. A KRAUSE, hogy az egyes ágazatok vállalatai számára a megfelelő termék kiválasztását megkönnyítse, számos ágazatspecifikus prospektust kínál leendő vagy meglévő ügyfelei számára.  Az „Egyedi megoldások kötött pályás járművekhez” prospektus a hulladékelszállításhoz kapcsolódó kiadvány után a második, mely egy speciális ágazat igényeit szolgálja ki., A KRAUSE honlapján egy külön aloldalon (un. langingpage-en) szolgál bővebb információkkal az érdeklődők számára. Közvetlen kapcsolattartó segít megtalálni a megfelelő terméket, és áll rendelkezésre kérdések esetén.

Bővebb információkért látogasson el a következő oldalra: www.krause-systems.hu/rail