12.10.16 07:52 Kor: 3 Jahre
Kategória: Presse, News

KRAUSE bemutatta feljáró-megoldásait kötött pályás járművekhez a 2016-os berlini InnoTrans kiálltáson

A világvezető közlekedéstechnikai kiállítása az InnoTrans 2016. szeptember 25-én zárta kapuit. A Berlini Kiállítási Központban az idei évben is számos, a kötött pályás közlekedésben érintett neves szolgáltató és szakmai látogató vett részt.


A Heszen tartományból való KRAUSE, mint magasban dolgozók munkájának megkönnyítésének szakértője, egyedülállóan széleskörű portfólióján keresztül mutatta be feljáró-megoldásait karbantartási és szerelési munkákhoz, valamint egyedi feljárói különféle felhasználási területekhez. Nagyfokú érdeklődés övezte a különféle állíthatósági megoldásokat, melyek manuálisan, de akár elektronikusan is megoldhatók. A bemutatott megoldások olyan termékeket öleltek fel, mint a rögzített, vagy gördíthető feljárók, oldalsó munkafelületek, vágányáthidalók, aknadobogók, tető-munkafelületek, és klasszikus munkafelületek. A teljes kínálatot, beleértve az ingyenesen letölthető tájékoztató anyagot és a sokféle konfigurációs megoldást bemutató videót a kedves érdeklődő a következő oldalon találhatja: www.krause-systems.hu/egyedi-rendszermegoldasok/rail

Egyedi megoldások karbantartási és javítási munkálatokhoz
A KRAUSE évek óta megbízható partner, ha egyedi, és gyakorlatorientált feljáró-megoldásokról van szó. Ezek a megoldások a kötött pályás közlekedés mellett ugyanúgy használhatóak a autóbuszgyártásban, karbantartó telepeken, közlekedési vállalatoknál. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a cég számos iparág számára jelent megoldást a feljárók gyártása terén. A saját tervezésnek, gyártásnak és szerelésnek köszönhetően a vállalt nagyobb projekteket is gyorsan és egyedi igényekre szabva képes végig vinni. A KRAUSE modulrendszere lehetővé teszi a jelenkori ipari világ számára a racionális és gazdaságos kivitelezést, mely a vevői folyamatok termelékenységét helyezi előtérbe. Igény esetén 3D-s konstrukciómodell is beépíthető az ajánlatba. A vállalat régóra kínál a kötött pályás járművek terén olyan termékeket, melyek a karbantartási és szerelési munkák során felmerülő igényeknek megfelelnek. A nagy hagyományokkal rendelkező vállalt részéről a termékek ezen szegmensének fontosságát jelzi az egyedi prospektus és a speciális internetes oldal, melyeknek segítségével minden felhasználási terület számára a megfelelő megoldást kínálja. Mint minden KRAUSE-termék esetén, most is a biztonság, egyediség és kényelemes használat áll a középpontban. A KRAUSE olyan egyedülálló feljáró-megoldásokat kínál, melyek résmentesen illeszkednek a körvonalakhoz (pl. a vonattetőhöz), szállítószalaggal kombinálható vagy a magasságállítás elektronikusan működtethető.

Egyedi termékek a biztonságos munka és kevesebb állásidő szolgálatában
Az egyedi termékek minden esetben az ügyféllel folytatott egyeztetések alapján készülnek, annak érdekében, hogy minden vevőigény megjelenjen a termékben. Legyen szó kombinálhatóságról, összecsukhatóságról, széles lépcsőről vagy vevőspecifikus méretezésről: a lehető legrövidebb idő belül sor kerül a közös egyeztetésre, hogy ezek az igények a legjobb minőségű termékben köszönjenek vissza. Ennek érdekében a KRAUSE házon belül bonyolítja az egész folyamatot, az első megbeszélésektől, a gyártáson és szerelésen át, az after-sales-service-ig.

A termékek anyagát és minőségét is szemügyre vehette a számos helyszínre látogató. Bővebb tájékoztatást kaptak a referenciákról, az egyedi projektfolyamatokról és a kapcsolódó szolgáltatásokról, az úgynevezett KRAUSE „Safety-Service”-ről. További információk a KRAUSE-ról az a következő honlapon érhetőek el: www.krause-systems.com.