25.07.16 13:14 Kor: 5 Jahre
Kategória: Presse, News

Az új KRAUSE „Teleszkópos dobogós létra“ a teleszkópos magasság állítónak köszönhetően biztonságot és kényelmet nyújt minden magasságban

A dobogós létra sok felhasználási területen ideális segítség. Mindig ez a látra a legjobb választás, ha stabil állásról és kényelmes munkáról van szó a magasban. A nagy állófelülettel rendelkező dobogó kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, hosszabb időtartamon keresztül is. A napokban a KRAUSE egy innovációt mutat be: a „STABILO Teleszkópos dobogós létrát”. Egy teleszkópos dobogós létráról van szó, egyszerűen állítható magassággal, 500 x 450 mm nagy állófelületű dobogóval, biztosító szeggel és lánccal. A létra alapkivitelben rendelkezik egy stabil átlós traverzzel és integrált kerekekkel a hátkímélő mozgatás érdekében. A létrák és állványrendszerek szakértőjének innovatív teleszkópos létrája páratlan módon egyesíti a dobogós létrák előnyeit a könnyű és ergonomikus mozgatással.


Két variáció a maximális flexibilitásra

Az új KRAUSE létra különlegessége a gyorsan és egyszerűen átállítható fokszám. Ez érthetően több flexibilitást és felhasználási területet jelent, mint a klasszikus, merev dobogós létra. A kicsi 800 mm-es szélességnek köszönhetően közvetlenül állítható pl. a polchoz. A létra két változatban kapható: vagy 6-8 fokos átállíthatósággal, amellyel 3,60 métertől 4,10 méteres munkamagasság érhető el, vagy 8-10 fokos létraként. A nagyobb változat 4,10 métertől 4,64 méteres munkamagasságot tesz elérhetővé. A szabadalmazott KRAUSE „Click-Matic-Systemnek“ köszönhetően a teleszkópos átállítás igen könnyen és gyorsan elvégezhető. Minden KRAUSE terméknél előtérben áll a felhasználó biztonsága és az ergonómia, ezt mutatják az integrált kerek is. A kerekek lehetővé teszik a létra könnyű áthelyezését egyik helyről a másikra, amelyhez a létra kis súlya, 22 kg ill. 26 kg, is hozzájárul.  A láncos biztosító korlát körkörösen biztonságos és kényelmes munkavégzést biztosít a jól ismert KRAUSE minőségben. Az integrált húzás- és tolás elleni biztosítéknak köszönhetően mindkét létra a kis súly ellenére extrém stabil. Az új „STABILO teleszkópos dobogós létra” 2016 júliusától kapható a szakképzett építő és szakkereskedésekben.

Információk a termékekről és a szolgáltatásokról a www.krause-systems.com oldalon találhatóak.