24.05.16 16:05 Kor: 5 Jahre
Kategória: News

A KRAUSE tartálykocsi létra biztonságos, kényelmes és könnyen kezelhető

A létra- és állványgyártás terén nagy múlttal rendelkező KRAUSE a széles termékpalettája mellett igényre formált egyedi szerkezeteket és innovatív szakmai megoldásokat kínál.


A létra- és állványgyártás terén nagy múlttal rendelkező KRAUSE a széles termékpalettája mellett igényre formált egyedi szerkezeteket és innovatív szakmai megoldásokat kínál. A szakmai megoldásokat a felhasználói igényeknek megfelelő magas fokú specializáció jellemzi, valamint minden termékfejlesztés célja a méltán elhíresült KRAUSE minőség és a maximális biztonság megvalósítása.

A KRAUSE tartálykocsi létra különösen kényelmes és biztonságos a fogaslécnek köszönhetően A könnyen mozgatható, állítható magasságú és magában álló KRAUSE tartálykocsi létra lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes feljutást a tartályra az ellenőrzési munkálatok elvégzéséhez a feltöltés és a kiürítés során. Klasszikus felhasználási terület, amelyhez a létra használható pl. tartálykocsik és egyéb folyadék szállítására alkalmas kocsik takarítási és karbantartási munkálatai és a mintavétel során. A KRAUSE tartálykocsi létra különlegessége az állítható magasság. A karbantartást nem igénylő és könnyű járású fogaslécnek köszönhetően a létra egyszerűen, biztonságosan és csekély erőkifejtéssel használható. A létra magassága könnyűszerrel beállítható, az önbiztosító megakadályozza a felső létratag véletlenszerű elállítódását és kontrolálatlan visszacsúszását. A kiegészítő biztonságot a fogasléc rögzítése jelenti.

A KRAUSE tartálykocsi létra gyorsan használatba vehető és többféleképpen alkalmazható A stabil, tűzi horganyzott acél futómű az egyszerű mozgatást biztosító kapaszkodóval és a kétoldali korláttal ellátott dobóval a tartálykocsi létra különösen könnyen használható. További biztonságot jelent a kétoldali kapaszkodó és a korlátkosár kétféle - ívelt és szögletes - kivitelezésben. A mélyen benyúló 500 x 900 mm nagy dobogó, amely szintén két változatban kapható, biztonságot nyújt a siló- és tartálykocsikon történő munkavégzés során.

Információk a további speciális megoldásokról, a KRAUSE termékekről és szolgáltatásokról, valamint a következő KRAUSE kiállítási időpontokról itt találhatóak: www.krause-systems.com