KRAUSE innovációk

KRAUSE tartálykocsi létra fogasléces emelővel

KRAUSE tartálykocsi létra fogasléces emelővel

A könnyen mozgó és karbantartást nem igénylő fogasléces emelőnek köszönhetően a KRAUSE tartálykocsi létra olyan egyedi tulajdonsággal bír, mely egy könnyen kezelhető és biztonságos magasságállítást tesz lehetővé az Önök számára Mind ezek mellett a zárt korlátkosár a leesésvédelem területén plusz előnyt jelent.

További információk

Élje át személyesen a KRAUSE innovációit

Élje át személyesen a KRAUSE innovációit

A KRAUSE masszív, hosszú élettartamú és biztonságos rendszereket kínál a magasban dolgozók számára. Az innovációnak számunkra kulcsfontosságú szerepe van annak érdekében, hogy Önöket a jövőben is kiemelkedő megoldásokkal láthassuk el mind ipari mind otthoni felhasználás esetén.

Az egyszerű állólétrától kezdve a praktikus gurulóállványokon át egészen a komplex igényekre szabott és kivitelezett egyedi szerkezetekig megoldásokat kínálunk bármely felhasználási terület számára.  A KRAUSE ezáltal nem csupán problémamegoldó és támogató szerepet tölt be, hanem az ipari és privát felhasználók körében sok esetben a megoldást jelenti.

Stabilan a magasban!

KRAUSE MutliGrip-System

KRAUSE MutliGrip-System

A KRAUSE MultiGrip-System egy többféle módon alkalmazható multifunkcionális tárolófelület a háztartási létrák esetében, mely vödörtartóként valamint szerszámok és egyéb eszközök számára nagyméretű tárolótálcaként is alkalmazható. Használaton kívül a tartópálca helytakarékosan a létraszárba süllyeszthető.

További információk

A moduláris, eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszer

A moduláris, eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszer

Az eredeti KRAUSE jégmentesítő állványrendszer speciálisan a tehergépjárművek pótkocsijához lett kialakítva, hogy azt a tető-terhektől, mint jég, hó és szennyeződés kényelmesen és biztonságosan lehessen megszabadítani. A rendszer moduláris kialakítású, így egész évben különféle munkálatokhoz használható. Ennek kialakításnak köszönhetően egyszerűen illeszthető a hossza a pótkocsiéhoz, illetve köztes mezővel is ellátható. Igény esetén helyszíni összeszerelést is kínálunk Önnek.

További információk