Jogi infomációk:

A tartalomról
A honlapunkon közölt valamennyi adat infomáció jellegű, amiket gondosan állítottunk össze és ellenőriztünk. Az adatok helyességéért, aktualitásáért és teljességéért sem a KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG nevű cég, sem pedig más harmadik személy nem vállal felelősséget. Tévedések és változtatások joga fenntartva. Továbbá fenntartjuk magunknak az adatok bármikor való változtatásának, aktualizálásának, átdolgozásának vagy törlésének jogát. A KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG egyáltalán nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre mások ehhez az Internet-oldalhoz való kapcsolódásáért.

Internet
Adathálózatok (Internet és email stb.) használata esetén fennáll a vírusok közvetítésének veszélye. Minden használó köteles saját maga megfelelő intézkedéseket hozni az adatai és szoftvere vírusok elleni védelme érdekében. Honlapunkat és annak tartalmát is saját felelősségére használja. Nem felelünk károkért, adatok elvesztéséért, elveszett nyereségért vagy ezek okozta károkért.

Linkek
Valamennyi ezen az Internet-oldalon található linket szívességből közöljük. Ezeket saját felelősségére használja, melyek által elhagyja a KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG cég Internet-oldalát. Az azokon található Internet-oldalokért és azok tartalmáért a KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG nem vállal felelősséget. Azok tartalmáért kizárólag azoknak a tujaldonosai felelősek. Ez vonatkozik az Internet-oldalakon megjelenő reklámokra, szövegekre és további linkekre is, amiket nem tudunk befolyásolni.

Fontos
A hamburgi törvényszék 1998-es határozata szerint egy link a saját honlapon történő integrálásakor felelősséget kell vállalni az ottani oldal tartalmáért is. Ezt - a törényszék határozata szerint - csak azáltal lehet megakadályozni, ha kimondottan tartózkodunk az ilyen tartalmaktól. A honlapkhoz csatlakoztatott linkeket illetően felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezek bemutatásának módját ill. tartalmát semmiképpen nem tudjuk befolyásolni és semmiféle felelőséget nem vállalunk értük. Fönti nyilatkozatunk vonatkozik a honlapunkhoz kapcsolódó valamennyi linkre és azoknak az oldalak tartalmaira, amikhez a nálunk regisztrált bannerek vagy linkek vezetnek.